26. syyskuuta 2014

Kymmenen asiaa, joita et ehkä tiennyt minusta


1. Puhun paljon. Innostuessani puhun ihan ärsytyksiin saakka niin ettei toinen välttämättä jaksa enää kuunnella. Onneksi harva yleensä keskeyttää, ainut on oikeastaan kotona oleva mörökölli, joka ei aina jaksa kuunnella höpötyksiäni.

2. Olen opiskellut monia kieliä ja kirjoitin lukiossa suomen lisäksi viisi kieltä: ruotsin, saksan, englannin, ranskan ja espanjan. Minun vahvimpia kieliäni lienevät englanti ja saksa, sitten ruotsi ja ranska ja lopuksi espanja.

3. Olen aika temperamenttinen ja hermostun kohtalaisen nopeasti. Samaten toisaalta lepyn myös yleensä melko nopeasti saman päivän aikana.

4. Ahdistun välillä maailmanmenosta liikaa ja siksi huomaan vältteleväni uutisia. En aina halua tietää kuka on tapettu/ammuttu/siepattu ym. Omassa pehmeässä maailmassa on mukava elellä, tosin se ei aina ole fiksuin vaihtoehto.

5. Saadessani ilouutisen soitan heti perheen ja lähimmät kaverit läpi jakaakseni ilon. Jaettu ilo on kaksinkertainen!


6. Haaveilen edelleen kätilöntyöstä ja tällä hetkellä pidän sitä potentiaalisena kakkosammattina sitten joskus vuosien päästä. Ainut ongelma lienee se sairaanhoitajan koulutus siinä pohjalla, mitä jos ei halua pistää/tulla pistettäväksi? Tai ylipäätään meinaa pyörtyä ihan jo sairaalassa olostakin?

7. Olen hyvin määrätietoinen ja pusken vaikka läpi harmaan kiven. Joskus olisi helpompi luovuttaa aikaisemmin.

8. Kävin pienenä monta vuotta sirkuskoulussa ja sieltä sain mukaani keskimääräistä paremman venyvyyden. Pelleily on kivaa!

9. Minulla on kilpirauhasen vajaatoiminta, joka ei käytännössä näy muualla kuin laboratoriotuloksissa. Sen oireet voisivat kuitenkin olla pahatkin, joten suosittelen perehtymään tähän jatkuvasti yleisempään tautiin, jotta tunnistaa oireet ajoissa.

10. Kerroin pienenä tarhassa tulevaisuuden ammattini olevan "pomo" ja itse asiassa sitä suuntaa kohti ollaan toivottavasti hiljalleen menossakin. Esimiestehtävät kiinnostavat siis ehdottomasti edelleen, tosin sen toteutumiseen mennee vielä aika monta vuotta. Ehkä ihan hyvä näin.

Tämmöistä tuli tähän hätään mieleen, löytyykö mitään yllätyksiä? :)

2 kommenttia:

  1. Ei löytynyt yllätyksiä :D Paitsi etten ihan nää sua kätilönä sen sairaalakammon kans, mut ehkä siitä voi päästä eroon.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo en ehkä mäkään, mutta sitä pitää sitten miettiä jos päättää oikeasti haluta siihen ammattiin. Saa nähdä jääkö se just esteeksi sitten :D

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)