7. syyskuuta 2014

Hääjuhlavieraan asua

Eilen oli ilo olla osa kauniisti toteutettuja häitä. Musiikki, vaatteet ja juhlapaikka oli kaikki loppuun asti mietittyjä ja rento fiilis kruunasi päivän juhlat. Oli aivan ihanaa!

Menin eilen aamusta tuttavalle meikin ja hiustenlaittoon ja lähdinkin sieltä ihan eri näköisenä kuin mennessäni. Olin todella tyytyväinen lopputulokseen ja en tosiaan olisi mitään samantyyppistä osannut toteuttaakaan. Siksipä oli pakko ikuistaa muutamia kuvia, joita voi sitten myöhemmin katsella :)

Olin eilen edelleen kovassa flunssassa ja vähän jännitti miten sitä jaksaa koko juhlapäivän ja mitä siitä jatkuvasta niistämisestä ja röhimisestä tulee. Yllättävän hyvin selvisin kuitenkin ja pääsin yli pienistä välikuolemista. Tänään aamulla oli kyllä taas niin tukkonen olo, että huh! Ei varmaan tee hirveen hyvää hippailu flunssassa :D

Juhla-asuna toimi monta vuotta sitten Thaimaassa teettämäni puku. Sain valita kankaan ja värin itse sekä suunnittelin samalla mekon muodon. Taisi olla aika napakymppi, kun lakkiaismekko on edelleen käytössä. Ja mahdunkin siihen, wou. Jos nyt saisin jotain muuttaa niin yläosa voisi olla jotenkin hieman peittävämpi, jolloin sitä voisi pitää ilman jakkua virallisemmissakin tilanteissa. Joku semmoinen teepaitamuotoinen, hieman yli olkapäille ulottuva malli voisi olla ehkä vielä sopivampi vaikka tähänkin olen ihan tyytyväinen.Saatiin otettua pitkästä aikaa yhteiskuvat juhla-asuissa ja olen ihan supertyytyväinen näihin kuviin! Tekisi melkeinpä mieli taas kehystää seinälle niin voisi sitten katsella ikävän iskiessä :) Meitä luultiin eilen myös muuten sisaruksiksi, vähän huvitti. Näytetäänkö me jotenkin siskolta ja veljeltä vai?! Ei siinä, kyllä mä tuommoisen pojan voisin veljekseni ottaa.

Edelleen on niin hyvä mieli eilisistä juhlista ja hienoa, että kaikki vieraat viihtyivät hienosti loppuun saakka. Nyt ei taida ollakaan tiedossa toisia häitä ennen ensi kesää, harmi kun niitä on niin vähän. Täällä on yksi innostunut hääjuhlija, kukas haluaisi mennä naimisiin?

Rakkaudenhuuruisin tunnelmin palaan nyt takaisin arkeen. Lähden koiralenkille ja aamulla pitkästä aikaa opiskelemaan, tämäkin on ihan kivaa! :)

4 kommenttia:

 1. Kaunis pari olette tekin :)) Ja niin kiva, että se Thaimaan-mekko mahtuu sun päälle vieläkin. Sisaruksiksi luultiin vai, haha, ei ois ikinä käyny kyllä mielessäkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei mullakaan! :D Kuulemma näytetään niin samanlaisilta. Hehe! Miikasta tuli nyt sunkin veli, onnea!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ainakin ollaan hyvin onnellisia noin pääasiallisesti! :) Kovia tappelemaan, mutta hyviä myös sopimaan.

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)