12. syyskuuta 2014

Epäonnistunut aamu

Kaikki aamut eivät aina ala kuin elokuvissa. Hyvin usein saan nautittua rauhallisista aamuista keskittyen aamukahviini ja lungiin aamupuuhasteluun ennen päivän menoja. Aina tämä ei kuitenkaan näköjään onnistu ja sen sain tuta eilen aamulla.

Oltiin puhuttu, että mentäisiin torille markkinoille aamukahville ja aamupalalle eli herättäisiin seitsemän pintaan ja lähdettäisiin siitä sitten heti liikenteeseen. Noh, saadessani silmät auki ilmoitti nallekarhu vieressäni, että hänen kurkkunsa on todella kipeä eikä hän tämän vuoksi pääse vielä ylös. Jatkettiin siis tunnin verran vielä unia ja tyydyttiin pikaiseen kotiaamupalaan. Lähdin siitä sitten saattamaan poikaa kouluun koirien kanssa huomatakseni matkalla, että Fasu pitelee toista silmäänsä puolitangossa ja Rocky ei halua/pysty kävellä. Se vain yritti kiivetä syliin ja pysähteli istumaan, jotain oli ilmeisesti vialla takajaloissa. Ei auttanut muu kuin kääntyä takaisin kesken matkan ja lähettää toinen kävelemään yksin koululle.


Kotiin palattua huomasin ettei Rockyn jaloissa vaikuta todellisuudessa mitään vikaa olevan, mutta Fasun silmä tuntui pahenevan entisestään. Vuotava, kipeältä vaikuttava silmä piti tutkia ja lähdinkin sitten selvittelemään lähimpiä eläinlääkäreitä. Löysin samankadun varresta yhden sopivan ehdokkaan, mutta jostain ihmeen syystä en löytänyt googlailemallakaan hänen puhelinnumeroaan. Päätin ottaa Fasun mukaan ja lähteä kävellen etsimään paikkaa. Tietöiden takia emme ikinä löytäneet perille ja näin ollen soitin toiselle eläinlääkärille ja tiedustelun heti-aikoja. Ei ollut tarjota, mutta 13.45 voitaisiin kuulemma saada vartin aika. Hmmp. Palattiin takaisin kotiin minä kärttyisenä huonosti alkaneesta aamusta, Fasu silmää aristaen surullisena.


Onneksi tarina jatkui eläinlääkäristä eteenpäin jo positiivisemmin meiningein. Matkaa eläinlääkärille oli kävellen vajaa puoli tuntia, joten oli onni että Fasu jaksoi kuitenkin kävellä hyvin. Eläinlääkäri ei löytänyt mitään varsinaista vikaa/kepiniskua silmästä, vaan totesi silmässä olevan jonkun sidekalvon tulehduksen. Hän määräsi apuun geelimäisiä silmätippoja ja suositteli menemään uudestaan lääkäriin muutaman päivän päästä, jos asiassa ei tapahdu muutosta. Tallustelin eläinlääkäriltä kotiin väsähtäneenä, mutta kuitenkin helpottuneina siitä, että Fasun silmä on ihan ok kunnossa.Päivä meni sitten kaikin puolin vähän niin ja näin huonosti alkaneen aamun jälkeen. Miikka sai kunnolla flunssan päälle ja oli tänään ihan parka karhunpoikanen. Lähdettiin koirien kanssa puoliltapäivin junalla kotiin ja nyt istuskelen toisessa kodissa keittiönpöydän ääressä :) Matka oli aika pitkäntuntuinen, ja siitäkin voisi kirjoittaa tämänlaisen romaanin, mutta ehkä jätän mölyt mahaan tai palaan asiaan myöhemmin.

Aina ei siis mene aivan putkeen, mutta on kuitenkin pitkälti kiinni omasta asenteesta miten päivä jatkuu huonon aamun jälkeen. Yleensä saan aamun harmituksen nopeasti pyyhittyä pois, mutta eilen se ja sairastelu vaikutti omaan fiilikseen negatiivisesti. Oli kuitenkin kiva viettää aikaa Joensuussa ja reissusta jäi hyvä mieli!

2 kommenttia:

  1. Voiei onpa ikävää, että ihan kaikki siellä sairastatte! Onneksi ei sentään tuon pahemmin, gute Besserung Fasu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on ollut aika huonoa tuuria! Välitän terveiset Fasulle, ihan kun se silmä näyttäisi jo vähän paremmalta. Tosin ei saa sanoa liian aikaisin.. Huomenna Nuuksioon aamusta koirakamujen kanssa, kivaa!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)