13. elokuuta 2014

Tyttö hämärässä
Iltaa! Elokuva tuossa jo pyörii, mutta päätin samalla tulla tänne vielä laittamaan muutamat Hangossa ilta-aikaan otetut kuvat. Ilma oli jännä, oli sateen ja ukkosen vaaraa ja siitäkös poikaystäväni hermostui. Kuulemma se ei ole enää hyvä aika kuvailulle.. Siskoni oli näköjään eri mieltä ja näinpä pystyn jakamaan tännekin muutamat kuvat Hangossa käyttäneestäni asusta :)


Siskoni laittoi minulle myös ranskanletin, johon tykästyin kovasti. Olisi kiva pitää semmoista vähän useammin jos vain itse osaisin kunnolla laittaa! Joskus asiaa kyllä harjoittelin, mutta onhan se hankala saada tasapuoliseksi ja kestäväksi. Voisin aloitella taas "kotiversioilla" ja sitten harjoittelun jälkeen uskaltautua joku rauhallinen aamu semmoisen väsäämään kaupungillekin. Kivaa vaihtelua ponnaripäälle!
Lisää kuulumisia tulee sitten taas paremmalla ajalla, nyt tuntuu olevan jotenkin niin kovasti kaikenlaista. Kai se on tämä kesän ja syksyn murros mikä aiheuttaa paljon muutoksia, pohdintoja ja valmistautumista tulevaa syksyä varten. Kohta varmaan kaikki tasoittuu, toivottavasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)