21. elokuuta 2014

Torstain asuaKukkuu! Selvittiin päivän tehtävistä kunnialla ja saatiin ihan kaikki hankittua, mitä oli tarkoituskin hankkia. Kahvikuppeja ja vessanmatto päätettiinkin tuoda toisesta kodista, mutta muutamat jutut hankittiin vain tätä Joensuun kotia varten. Kaikkea ei kuitenkaan ollut aiemmin tuplana luonnollisestikaan. Täällä näyttää jo nyt niin kivalta, että oon ihan fiiliksissä! Muutamia pikkujuttuja tulossa vielä, mutta itse olen jo nyt ihan tyytyväinen. Saatiin aika nopeasti kämpästä koti, ihanaa.


Asunnon parveke ja ikkunamaisema on mielestäni myös tosi miellyttävä. Tästä näkee paljon puita ja kivannäköisiä muita taloja. Tuossa alhaalla on myös parkkis, mutta siinä reunassa ei ole yhtään autoja, joten se näyttää ihan tyhjältä tännepäin. Plussaa siis sekin ja varsinkin tämä vehreys on huippua. Toisessa kodissa on niin tottunut rauhalliseen maisemaan, että kunnon kaupunkihulina voisi ainakin alkuun olla hankala sulattaa. Kuoriutuukohan musta ihan landelainen :D Ehkä pitää pysytellä myös poissa täältä ettei päästä löydy kohta kalastajanhattu ja jalasta crocsit. If so, niin pelastakaa mut. Paitsi jos olen pihatöissä, niin silloin se on hetkellisesti sallittua!

Joopelis nyt menen laittamaan saunan (!!) päälle ja valmistautumaan rentoon iltaan täällä. Jääkaapista löytyy Pepsi Maxia ja siiderit ja pöydältä chilipähkinöitä. Aikamoista herkuttelua, mutta sopii hyvin saunan kaveriksi. Ihanaa torstai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Hyvä että nopsaan kotiuduitte ;) Näyttää kyllä kivan verheeltävihreeltä teidän partsiltakin, taitaa löytyä pojillekin helposti lenkkimaastot! Terkkuja Joensuuhun, kauanko meinaat siellä viipyä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä täällä on ihan mukavat lenkkimaastot ja voi lähteä kävelylle joka suuntaan melkeinpä :) Varmaan löytyy kaikenlaisia pururatojakin kun lähtee selvittämään. Me lähdetään tänään jo täältä Savonlinnaan isovanhemmille! Huomenna sit Espookotiin takaisin.

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)