22. elokuuta 2014

Nummialueella


On jännä seikkailla uudessa kaupungissa ja löytää koko ajan uusia paikkoja. Eilen käydessämme kävelyllä rannassa löysimme upean ison nummialueen. En edelleenkään tiedä sen tarkoitusta, mutta kylläpä olivat koirapojat ihastuneita siellä kirmaillessaan! Meitä ihan nauratti niiden häseltäminen ja oli kiva viedä toiset paikkaan mikä tuottaa heille niin paljon iloa. Tuolla pitää ihan ehdottomasti käydä tulevaisuudessakin kävelyllä ja tutustua vielä enemmän kuvassa näkymään satamaan.

Ilma oli aika vaihteleva, välillä paistoi aurinko ja välillä näytti siltä kuin taivas räjähtäisi. Säilyttiin kuitenkin kuivina, mitä nyt kengät saivat vähän nurmikon kosteutta osakseen. Balleriinat eivät ehkä ole se ihan paras veto näin sateisten päivien jälkeen, mutta eipä haittaa niiden kastuminen kun kyllähän ne sitten taas kuivuvat. Oli muuten aikamoinen teko Fasulta ensin juoksennella korppien perässä ja sitten juosta meidän luo linnun luuranko suussaan! Eihän se sitä ollut metsästänyt, mutta ties mistä nummen reunalta löytänyt. Yök yök. Ei paljon pussailtu illalla :D


En ole muuten ehtinytkään esitellä uutta syystakkiani! Ostin sen alunperin vain koiranulkoilutusta varten, mutta tällä hetkellä pidän siitä niin paljon, että otin sen tännekin mukaan ihan kaupunkikäyttöön. Väri on ihan kirkkaanliila ja merkki taitaa olla Rukka. Se on sopivan pitkä suojaten takamuksen ja toisaalta taas nousee ylös asti suojaamaan päätä ja kaulaa. Tosi kätevä ja kaunis mielestäni.

Voisin jossain vaiheessa otattaa vielä paremmat kuvat takista, jolloin näkyisi sen mahtava väri. Tai mahtava niille ketkä ylipäätään liilasta tykkäävät ;) Hassu tyttö kun takista innostuu, mutta pakko sanoa, että tuo on pelastanut itseni jo moneen kertaan kylmältä viimalta.On muuten aika kovasti säät viilenneet viime aikoina, toivottavasti saataisiin vielä kuitenkin edes muutamia lämpimiä päiviä. Hieman hämmentävää kuuman hellenjakson jälkeen kiskoa päivä toisensa perään pitkähihasta päälle ja etsiskellä sadetta kestäviä ulkovermeitä. Kivaa vaihtelua, mutta ehkä vähän liian paljon liian nopeasti? Kyllähän elokuussa voisi vielä aurinkokin paistaa edes vähän :) Onhan tässä vielä päiviä jäljellä onneksi.

3 kommenttia:

 1. Voin uskoa että pojat tykkäs tuolla peuhata! Pitäkää vaan Rockysta kiinni ettei lähde lätkiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitko uskoa ettei se edes yrittänyt karata! :D Oli liian kivaa juosta Fasun kanssa. Fasu on muuten vihdoin oppinut hyppäämään sohvalle!

   Poista
  2. Hienoa hyvä Fazer, rohkea poika :D

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)