17. elokuuta 2014

Minttu, Vanttu ja kadonnut kana


Huh ja puh sitä ollaan poikki. Päivä kymmenen pienen lapsen kanssa piknikkeillen ja kesäteatterissa vie mehut ihan kokeneestakin lastenhoitajasta. Mukana oli toki myös muutama muu serkkuaikuinen, mutta kyllä siinä oli menoa ja vipellystä taas ihan tarpeeksi ainakin hetkeen. Tällä hetkellä olo tuntuu lähinnä aivokuolleelta ja pohdin miten sitä jaksaisi jotain oikesti tehdä ennen nukkumaanmenoa. Kello on kuitenkin vasta kahdeksan..Lasten kesäteatteri sijaitsi ihanassa paikassa Helsingin Tervasaaressa meren ympäröimänä. Siellä oli puistoaluetta ja aidattua leikkipuistoa sekä näköjään koirillekin oma temmellyspaikkansa. Tosi kiva kohde lapsiperheille ja meille muille silloin tällöin lasten kanssa liikkuville. Teatterissa pyöri Minttu, Vanttu ja kadonnut kana, joka ihastutti sekä aikuisia että lapsia. Hauskasti toteutettu ja sopivankestoinen, vajaa tunti. Tänään piti olla teatteriesityksen viimeinen päivä, mutta huomasin että he ovat tekemässä vielä kolme lisänäytöstä. Jos kiinnostaa, voipi tämän linkin kautta kurkata lisätietoja!

Tosi mukava päivä siis takana, mutta ei sitä tommoista joka päivä jaksaisi. Tämä oli kuitenkin sovittu jo monta kuukautta sitten, joten ehti henkisesti varautua ;) Tämä ilta menee taas palautuessa ja kotia vähän siivotessa. Huomenna onkin taas maanantai sitten ja parin päivän päästä koittaa reissu Joensuuhun. Sitä odotellessa!

2 kommenttia:

  1. 10 lasta! ei ihme että olet poikki :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! :D Pienin kuitenkin alle kolmen ja se piknikkikin on semmosta pientä säheltämistä. Teatteriosuus oli helpoin! Mutta kaiken kaikkiaan lapset käyttäytyivät tosi nätisti ja meillä oli mukavaa :)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)