8. elokuuta 2014

Hanko pt.1


"Hankoon, Helsinkiä pakoon soudan Hankoon."


Soutaen ei ihan menty, mutta autolla kyllä. Keskiviikkona startattiin auto kohti Hankoa, yhtä Suomen kesäkaupungeista. Miikalla on siellä loppuviikon ajan purjehduskisat, joista inspiroituneena lähdimme äidin, siskon ja koirien kanssa kilpailuseuduille katselemaan maisemia.

Tajusin oikeastaan varsinaisesti vasta Hangossa etten ole siellä aiemmin ikinä ollutkaan! Olin ajatellut, että kai sitä nyt jossain vaiheessa on sielläkin tullut pyörähdettyä.. Noup, ensimmäinen kerta oli ja olihan se symppis pieni kesäkaupunki. Yllättävää oli tosin kaupungin hiljaisuus ainakin näin keskellä viikkoa. Olihan sielä jotain porukkaa, mutta esimerkiksi yhdeksältä illalla sai etsimällä etsiä ihmisiä ja torstaina taas päivällä oli Hangon Regatan aikana kuhiseva Leijonaranta typötyhjä. Hämmentävää?


Viime kerralla valittelin täällä kuvaongelmista ja nyt otin Anskun neuvosta vaarin ja lisäsin kuvat Dropboxin kautta. Ainakin olen itse nyt tosi tyytyväinen, mutta toisaalta käytössä oli eri kamera ja siskoni toimi kuvaajana. Eli olikohan syy vain siinä :D No ei, tästä lähin siirrän kuvat Dropboxin kautta jonkin aikaa ja katson huomaako eroa. Meneehän siinä aina aikaa enemmän, mutta se on sen arvoista, jos olen tämän jälkeen kuviin tyytyväinen myös Bloggerin pohjalla katsottuna. Vielä olisi seuraavaksi tavoitteena saada kuvia asteen verran suurennettua, mutta sen opettelussa menneekin sitten seuraava vuosi.


Lisää kuvia hankoilusta tai ainakin allekirjoittaneesta tulossa kunhan niitä ehdin katselemaan! 

Oikein mukavaa perjantai-iltaa jokaiselle!

10 kommenttia:

 1. Mä pienennän kuvat paintilla noin 800:aan kuvapisteeseen. Helppoa on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hei infosta, käytin nyt päivän ensimmäisen tunnin asian selvittelyyn! Ihana oppia uutta. Pitää vähän vielä pyöritellä kaikkea, mutta ehkä tässä oikeasti eteneekin. Luulen, että mun pitäisi muuttaa tätä blogin pohjaa myös, jotta saisin kuvista vähän isompia. Nyt ne ei varmaan mahtuisi tohon koloon, vaakasuorat siis.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No oli kyllä joo! Pojatkin käyttäytyi suht koht mallikkaasti :)

   Poista
 3. Hurraa, näyttää hyvältä! Puhelimella edelleen ensin sumuista, sitten avaamalla komeaa. Koneella näyttää lähtökohtaisestikin mainiolta ^^ Hyvä, että ongelma ratkesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä hyvä, kiva kuulla! Nyt vaan pähkäilen (tai kun ehdin, niin näin teen), että miten voisin estää sitten taas vanhojen tekstien hyppimisen, alustan levennys kun aiheuttaa sen näemmä automaattisesti. Kyllä on hankalia juttuja! :D Jokos on vaihtoblogi aluillaan?

   Poista
 4. Ehkä huomasit jo facen kautta, mutta siellä se blogi juu muhistelee ^^ Voisi paremmin, kun olisi jo kohteessa jakamassa ajatuksia :D (terveisiä hei näköjään eri tililtä, kun aiemmin..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei en huomannut!!! Meen heti katsomaan ;) Älä vielä lähde, sniif...

   Poista
 5. Ja hei, oon puhelimel - nyt jos tää tulee läpi niin teemme historiaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läpi tuli muuten, jesh! Teitkö jotain erilailla?

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)