21. elokuuta 2014

Ensimmäinen aamu


Huomenta ja terveisiä Joensuusta kakkoskodistamme! Saavuttiin eilen alkuillasta tänne perille aikomuksena laittaa asunto kuntoon ennen koulunalkua. Melko nopeasti saatiinkin jo kaikki fiksattua, mutta eteisessä odottelee vielä muutama pahvilaatikko poissiirtoa tai tyhjennystä. Tänään pitäisi käydä kaupassa ostamassa kuivamuonia ja siivousvälineitä, jotta saadaan viimeiset jutut kuntoon. Kivaa! :)

Aloitin aamun ulkoilemalla koirien kanssa ja samalla sain ennakkostressata niiden käyttäytymistä. Tänne asuntoon kun ei varsinaisesti eläimiä saisi tuoda vaikka edellisellä asukkaalla chihuahua olikin. No, nyt odotellaan sitten lopullista päätöstä siitä, saako täällä vierailla eläimiä ollenkaan vai pitääkö pistää harkintaan uusi asunto. Itse olin alunperin varma, että pienet reissut koirien kanssa silloin tällöin tänne olisi asunnonvuokraajalle ok, mutta tämä hieman yllätti. Jos kuitenkin edelliselle on annettu lupa chihuahuan täyspäiväiseen asumiseen niin miksi täysin väliäikainen muutaman kerran kuussa (tai harvempi) vierailu kielletään toisilta pieniltä koirilta? Ei voi ymmärtää, aika nihkeetä mielestäni.

Aamu alkoi kuitenkin hienosti poikien käyttäytyessä erittäin mallikkaasti. Suurin jännityksen aihe on siis näiden koirien kohdalla se haukkuminen, jonka suhteen pidetään varsinkin täällä ihan nollatoleranssia. En tiedä oliko se eilinen ajomatka vai mikä, mutta jo eilen illalla pojat käyttäytyivät ihan ylirauhallisesti. Toki pidettiin alusta pitäen tiukkaa kuria ja namit vieressä, mutta koirapoikien hyvä käytös todella yllätti. Nyt aamulla - ja aamulenkilläkin - vallitsee syvä hiljaisuus. Ehkä tästä tulee vielä jotain?


On muuten hauska kun tulee asuntoon, jossa kaikki ei ole ihan vielä tiptop kun koko ajan löytyy puuttuvia perustarvikkeita. Eilen etsin terävää veistä salaatin tekoon ja tänään mukia kahvilleni. Eipä löytynyt, mutta tavallinen veitsi ja lasi ajoivat näköjään saman aseman. Vielä joskus nämä asiat ovat sitten fiksattu ;)

Fiilis tällä hetkellä tästä asunnosta ja Joensuusta on erittäin hyvä, mutta katsotaan miten se tästä muovautuu. Ollaan tänään täällä koko päivä ja huomenna jossain vaiheessa ajellaan muutama tunti alaspäin Savonlinnaan Miikan isovanhemmille. Siellä ollaan sitten yksi yö ja siitä takaisin kotiin. Näin ollaan ainakin alunperin suunniteltu, toivottavasti kaikki menee hyvin. Tämmöisiä kuulumisia Joensuusta siis!

Palailen tänne kunhan tämä vauhti tästä hellittää, ehkä jo tänään, ehkä monen päivän päästä. Sitten kun on sen aika, eikös näin! Niin ja toivepostaus koirien hankinnasta on myös tulossa kunhan aika joutaa!

Ps. Sillä välin meidän menoa voi seurailla Instagrammin kautta @rosimariela

4 kommenttia:

 1. Hui kamala, jos mun täytyisi vielä muuttaa kerros- tai rivitaloon, kyllä jännittäis. Aika kun ovikello soi, alkaa meillä vatikoirat haukkumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ou jees niin meilläkin! Mutta sitä ollaan treenattu, että noi rauhoittuu nykyään nopeammin ja ohjataan makuuhuoneeseen odottamaan, että vieraat pääsee sisään. Toimii paremmin kuin se ovelle ryntäily :) Mutta varmaan ois omakotitalosta aikamoinen hyppäys tämmöiseen asumismuotoon.. Pitää aina toivoa, että naapurit on ymmärtäväisiä ja olla muuten sitten aiheuttamatta meteliä.

   Poista
 2. Hahaa! Taisin kirjoittaa vatikoirat :D ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli mieleen vatipäät! :D Just hyvä!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)