30. heinäkuuta 2014

Sekametelisoppa


Näillä keleillä tuntuu, että aivot pehmenevät ihan itsekseen. Jatkuva lämpö aiheuttaa väsymystä ja nestettä on hankala juoda riittävästi. Kuitenkin varsinkin iltaisin en tiedä mitään parempaa kuin koirien kanssa tallustelu viilenevässä ilmassa. Kovin viileästä ilmastahan ei tosiaan voida puhua, mutta sentään viileämmästä kuin päivisin. Huh hellettä, tosiaan!

Viikonlopun polttarit menivät oikein mallikkaasti ja tuleva morsian nautti selkeästi yllätyksestä ja illasta! :) Kävimme muun muassa burleskistudiossa ja vietimme iltaa yhdessä hienoimmista saunatiloista, jonka olen ikinä nähnyt nimittäin Itä-Pasilan red S:ssä. Ilta jatkui vielä yökerhoon, josta poistuin porkkanakakku kainalossa kotiinpäin muiden jatkaessa matkaa vielä karaokepaikkaan. Meillä oli niin kivaa kyllä alusta loppuun ja oli sopivassa suhteessa hassuttelua ja hemmottelua.Nyt näillä ilmoilla on ihan energianpuutteen vuoksi urheilut olleen hieman vähemmällä, mutta olen kuitenkin muutamaan otteeseen ponkaissut heti aamusta kuntosalille. Olen päätellyt, että aamuaika olisi kaikista paras noin lämmön kannalta verrattuna esimerkiksi iltaan. Iltaan mennessä sali kuitenkin kuumenee porottavan auringon vuoksi, joten voisin kuvitella ainakin aamun olevan se paras aika.

Meidän sali on ihana kaikinpuolin muuten, paitsi sen maailman tehottomimman ilmastoinnin vuoksi. Hiki virtaa ihan solkenaan treenasi ahkerasti tai ei. Ainakin tulee semmonen ulkoinen fiilis, kuin olisi ahertanut enemmänkin, mutta tosiaan raskasta treeniä on kyllä hankala ihan hikisenä tehdä. Selkä liukuu mattoa pitkin ja otsaa saa olla pyyhkimässä joka välissä. Taisi tulla selväksi, kuinka lämmintä siellä on? Ehkäpä siinä kaikki tältä erää :DMeidän koiruudet eivät oikein arvosta tätä keliä, joten pidempi kävely on hyvä tehdä aina iltamyöhään tai varhain aamulla. Kaksinkertainen turkki paksuudellaan aiheuttaa melko kovat läähätykset ja näin ollen pyrin välttämään reipasta kävelyä päiväsaikaan. Meillä on kotona myös todella kuuma, mutta olen yrittänyt monin keinon tätä saunaa viilentää. Tällä hetkellä koirat välillä itse kävelevät tuulettimen eteen! Näyttää muuten aika hassulta kun toiset seisovat siinä ja aina välillä heiluttelevat korviaan. Toimii ilmeisesti niin ihmisille kuin koirillekin.


Toivotaan siis hieman viileämpiä tai edes normaaleja kesäkelejä Suomen kamaralle. Ei me talviukot olla ihan totuttuja tämmöiseen etelän meininkiin! Vai olenko ihan outolintu?

Ps. Saapi heitellä postausehdotuksia, jos tulee mieleen! Muuten jatketaan tällä kuulumiset-meiningillä, kun ei helteen keskellä muutakaan jaksa miettiä :)

4 kommenttia:

 1. Kirjota miten hankit Rockyn :) Mulla on koirakuume.. sitten voisit kirjottaa koiranomistajuuden huonoista puolista, jos se palauttais mut maan pinnalle :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hauska idea! Pistän toteutukseen. Koirakuume on kyllä paha ja sitä on hankala saada loppumaan ilman syyn hankkimista ;) Mutta lupaan kertoa huonojakin puolia!

   Poista
 2. Huh hellettä siis, toiv riittää vielä ensi viikollekin!! Pian nähdään nääs :) Kivat korvikset ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vaikka ihan vähän saisi lämpö laskea kuitenkin? Mutta semmonen sopiva lämpö voisi odotella täällä :D Ensi viikkoon!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)