3. heinäkuuta 2014

Reissusuunnittelua ja kuvausmarinaa


Hellurei! Mitä kuuluu? Nyt elelläänkin jo heinäkuuta, aika nopeasti se kesä etenee. Viime päivät ovat olleet ainakin täällä eteläisessä Suomessa melko viileitä ja sateisia, mutta eilinen taisi muuttaa jo suuntaa ja nyt voisi ehkä olla oletettavissa parempaa keliä. Ihanaa!!

Käytin eilen muutaman tunnin tulevien reissujen suunnitteluun ja aikataulujen sumplimiseen. Tarkoitus olisi lähteä käymään ainakin Oulussa kummipoikani ja ystäväni kanssa hänen isänsä luona sekä Tampereella toisen pitkäaikaisen ystäväni luona. Välillä on vaan aikamoinen palapeli kasailla aikatauluja yhteen ja yrittää löytää se sopivin kolo. Tällä hetkellä itselleni haasteellisimmaksi muodostui poikkeuksellisesti koirat sillä Miikka ei työkiireidensä vuoksi pysty niitä tiettyinä päivinä hoitamaan. Piti siis yrittää löytää näiden päivien puolesta sopiva aika ja sen lisäksi niin, että itsekin ehtisin lähtemään. Puhumattakaan reissukumppaneista tai vastaanottajista, phuuh! Tällä hetkellä lopputulos näyttää itse asiassa aika hyvältä, mutta se tarkentunee tässä ihan lähipäivinä. Luultavasti koirille tarvitaan hieman hoitoapua, jotta en joutuisi ainakaan molempia roudamaan mukana :) Olisi varmaankin kaikkein etu näin päin.Löysin muuten alennusmyynneistä muutamat ihanat kengät, kauniinvärisen tuulitakin ja lappuhaalarit (oh yes!), jotka mieluusti toisin tännekin esille. Jotenkin ei vaan nyt motivoi niiden kuvaaminen muuten kuin päälläni, mutta se taas aiheuttaa omanlaisiaan haasteita. Tuo toinen puolisko on tällä hetkellä niin omassa kuplassaan ettei sieltä löydy kuvausapua ja muuten se tuntuu sitten haasteelliselta toteuttaa. :/ Kukahan auttaisi? Yhdet lempparikuvat on otettu Matinkylän rannassa muistaakseni viime vuoden puolella ja tämän tyyppiä kuvia ottaisin mieluusti lisääkin. Lienee kuitenkin mahdotonta olla samaan aikaan se "malli" että kuvaaja. Eh?!

Tämmöisiä ensimmäisen maailman ongelmia täällä podetaan, kaikki on siis aika hyvin. Mitä nyt innokasta kuvailijaa etsiskelen ;) Joensuusta ollaan metsästetty aika ahkerasti viime päivinä myös asuntoja ja joitain kivoja on löytynytkin. Soluhuonettakin on tarjottu, mutta se ei lähtökohtaisesti olisi ihan meidän koirallisten juttu. Nyt vain jännätään mitä vastauksia sieltä muista asunnoista annetaan ja voisiko tässä asiassa potkaista semmoinen onni, että saataisiin just eikä melkein mitä toivotaan!

4 kommenttia:

 1. Näyttääpäs kivalta keliltä! Toivottavasti teillekin tulis aurinkoisempaa. Täälläkin mennään aika lämpösillä vaatteilla.. Noo jospa hellemekoille tulis edes loppukesästä käyttöä! Tsemppiä asunnonhakuun, kerro sit kun tärppää. Ja reissuilu kuulostaa hyvältä :) Muista vaan olla elokuun alussa Helsingissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai et tunnistanut, kuva on meidän yhteiseltä mökkireissulta! Tosin on täällä tänäänkin ollut aurinkoista, mutta ei mitenkään kovin lämmintä. Tai kai se riippuu mihin vertaa..Viikonlopuksi lämpenee entisestään, ihanaa. Hei meidät kutsuttiin asuntonäyttöön Joensuuhun, mennään tiistaina!! Jollain rakennuttajalla on kolme edullista ydinkeskustakotia tarjolla ja meidät valkattiin kiinnostuneista katsomaan. Toivottavasti siellä ei ole hirveesti muita :)

   Poista
  2. En tunnistanut! Asuntonäyttöhän kuulostaa hyvältä, ilmoile sit miten meni!

   Poista
  3. Jep toivottavasti selviäisi jo heti tiistaina, mutta voihan se olla et menee muutama päivä pidempään!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)