7. heinäkuuta 2014

Päivän asu - harmaata, valkoista ja leopardikuosia

Se on taas maanantai koittanut. Odotan huomista jo niin innolla, koska päästään silloin Joensuuhun katsomaan mahdollista tulevaa asuntoa ja muutenkin fiilistelemään kesäistä kaupunkia. Ajomatka tulee olemaan pitkä, mutta mikäs siinä hyvässä seurassa. Kai se menee taas nopeammin kuin kuvittelisikaan ja ilman koiria voi pistää musat täysille väsymyksen iskiessä. Tiedossa on siis yksi yö erossa mun koirapojista, ajatuskin aiheuttaa jo hieman ikävää..


Muutama päivä sitten hiihtelin tämännäköisessä asussa. Itse asiassa aamupäivästä olin liikkeellä lähes samankaltaisessa asussa niin, että bleiserin tilalla oli valkoinen neule ja kengät taisivat olla mustat. Jotenkin vain se löysät housut ja löysä paita -yhdistelmä alkoi tuntua jo liian rennolta ja pikaiselle hammaslääkäri/ruokavisiitille päätin laittaa neuleen sijaan jakun. Tykkäsin itse tästä kokonaisuudesta paljon ja se tuntui mukavalta päällä :)


Pakko muuten sanoa noista valkoisista tennareista, että vaikka ne miellyttävätkin omaa silmääni niin tuntuu kuin olisi kumisaappaat jalassa. Kokeillessani niitä kotona, tuntuivat ne tosi hyviltä, mutta ulkona todellisuus onkin toista. Kengät hiostavat ihan älyttömän paljon ilman, että edes tekisi mitään ihmeellistä. Materiaali on ilmeisesti sen verran huonoa, ettei ilma kierrä läpi ja siinäpä on sitten lopputulos. Huoh, ei ollut halvalla ostaminen näköjään järkevää tässä asiassa :D

Onneksi toiset ostamani alennustennarit leokuosissa ovat eri materiaalia ja miellyttävät päällä. Ne ketkä sattuivat Instagram-sivultani bongaamaan mustat korkokengät niin ne palautin sitten lopulta samantien sillä ne eivät istuneet jalkaan täydellisesti. Kokeiluun olin ne tilannutkin, joten päätin heti samana päivänä reippaasti palauttaa etteivät jää vahingossakaan kaappiin pölyttymään. Jos olisin huomannut valkoisten tennareiden "hengittämättömyyden", niin olisin varmaan palauttanut nekin, mutta kaikkea ei huomaa ennen varsinaista käyttöä. Ei voi mitään, ehkäpä nämä ovat paremmat esimerkiksi vähän viileämmillä syyskeleillä!
Viime päivien kevyt lämpöily ei ole onneksi nostanut kunnon flunssaa päälle ja nyt ajattelinkin mennä salille kevyesti kokeilemaan lyhyttä treeniä. Jos olo siitä huonontuu niin täytyy sitten lähteä vaikka kesken kotiin, mutta toivotaan että mikäliepöpönen painuisi muille maille ja saisin taas olla ihan täysin terve ja urheilla.  Onneksi olo on kuitenkin koko ajan niin hyvä, että voi täysillä nauttia tästä upean lämpimästä kelistä!

Aurinkoista ja urheilullista päivää!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitoksia, tykkäsin itekin kovasti! Vaikka oma pärstä näkyy aina asteen verran liikaa :D

   Poista
 2. Missä te oikeen olitte kuvailemassa? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkin salaisessa paikassa kuin Kilossa ;) Löytyi hyvä spotti sattumalta siitä terveysaseman vierestä.

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)