5. heinäkuuta 2014

Kuin kaksikymmentä vuotta sitten

Voi kyllä, 25-vuotias nuori tyttönen osti lapsuudesta tutun lappuhaalarin. Eikö olekin söpö! Olen jo pitkään tämmöisestä salaa haaveillut, mutta eipä ole mitään sen eteen tullut tehtyä. Nyt sitten kun kiertelin alennusmyyntejä, iski tämä yksilö silmiini. Löysin suoraan sopivan koon ja alennusprosentti huiteli seitsemässäkymmenessä. Pienen harkinnan jälkeen kävelin kassan kautta ulos. Ei ehkä kaikkein monipuolisin ja tarpeellisin asu, mutta on siinä tullut nyt asuttua viimeiset kaksi päivää ;)Olin tänään aika ahkerana ja kulutin päivän auttaen äitiä pihahommissa. Pestiin monta mattoa ja tyhjennettiin varasto tavaroista. Sain ötökkäsiedätystä ja viiletin menemään maailman hienoin Mikki Hiiri -lippalakki päässä. Täällä äidin luona voi aina edustaa <3. Ne ketkä ihmettelee kuinka hienosta lippiksestä puhun oikein, löytyy se Instagram-tililtäni. Muistaako sisko? Nyt sitten olo on kuin osuuskaupan hoitajalla ja joka lihasta väsyttää. Hyvä päivällinen oli lopullinen niitti jaksamiseen ja tällä hetkellä puusaunankin lämmittäminen tuntuu liian raskaalta. Eipä siinä, lämmitetään jos jaksetaan :)


Tämä lappuhaalari on siinä mielessä myös superkätevä, että sen haalariosan voi piilottaa. Paita päälle ja kas vain, jäljellä on enää farkkushortsit! Sopii siis moneen hetkeen, jonka vuoksi ennustan tälle montaa vuotta. Kyllästyminen tullee ennen pilallemenoa. Huomenna onkin tiedossa ystäväni lapsen ristiäiset, joita odotan jo kovasti. Minkäköhän nimen pieni saa.. :) Kuulemma minun "on pakko" laittaa musta haalarini päälle, jotta ystäväni sen näkisi. Ei kai sitä kehtaa sitten mitään muutakaan laittaa, sillä mennään siis.

Muutama päivä sitten kun marisin kuvausongelmasta niin yllättäen asia järjestyi ainakin hetkellisesti. Muru oli superreipas hammaslääkärikäynnin jälkeen ja otti vähän erityyppisiä kuvia tällä kertaa. Kunhan ehdin niitä käydä läpi, niin laitan sitten tännekin.

Rentoa lauantai-iltaa!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat, mää diggaan! Hyvä löytö :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eikös! Kyllä tota asua on tullut nyt vkl pidettyä ja on hyväksi havaittu, että ehkäpä oli siis ihan hyvä ostos. Ja kai kaiken ei tartte olla aina niiiin tarpeellista, joskus voi mennä vaan oman halun mukaan :)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)