11. heinäkuuta 2014

Asuntouutisia


Aurinkoista iltaa! Täällä ollaan taas. Käväistiin ti-ke Joensuussa ja kävi hyvä onni, nyt sieltä löytyypi asunto meille! :)) Kokoa asunnolla on 34,5 neliötä ja sieltä löytyy lisäksi myös sekä parveke että sauna. Aivan ihana kombo omasta mielestäni ja odotankin jo pitkiä viikonloppuja Joensuussa. Asunto sijaitsee vieläpä ihan kävelymatkan päästä yliopistosta eli ydinkeskustaan on myös se samainen viidestä kymmeneen minuuttia jalkaisin. Joensuussa olisi kyllä kätevintä kävelyn lisäksi liikkua pyörällä, joten täytyykin miettiä hankkisinko itsellenikin sinne jonkun pyörän vai tuleeko sille kuitenkaan tarpeeksi käyttöä ennen lumen tuloa. Katsellaan sitä sitten vähän syksymmällä.Asunto vapautuu 1.8, joten siitä lähtien voimme sitten mennä sinne laittamaan asuntoa kuntoon ja tehdä siitä meidän näköinen. Toki siis en itse aio siellä päätoimisesti asustella, mutta kuitenkin tarkoituksena olisi tehdä asunnosta meille molemmille mieleinen. Mitä kivempi, sitä luonnollisempi on sinne myös sitten mennä. Näillä näkyminen tulen lähtemään Joensuuhun kerran tai enintään kahdesti kuukaudessa ja Miikka taas puolestaan tännepäin saman verran. Näin ollen pystymme näkemään siis jollei ihan joka viikko niin ainakin joka toinen. Toivottavasti näin, sillä ei sitä liian kauan halua olla toisesta erossa. <3

Asuntoasiat on siis tällä hetkellä aikamoisen hyvin kunnossa, paremmin kuin olisin voinut viikko sitten uskoa. Kiva, että tämmöinen onnenpotku sattuu tässä vaiheessa! Ei ole kovin helppoa löytää nimittäin sopivaa asuntoa... Nyt vaan sitten odottelemaan asunnon vapautumista ja sen nätiksi sisustamista. :)

Mitäs muiden viikkoon kuuluu, onko lisää positiivisia tai negatiivisia asunnonhakukokemuksia? Tai mitä muuta on tapahtunut, lomailua vai töitä?

4 kommenttia:

 1. Hyviä uutisia, kiva kun löysitte uuden kodin näin nopsaan! Hampurissa ainakin asunnonhaku käy jo ihan työstä. Ja Joensuuhun pyörä, ehdottomasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo oli kyllä ihan huippua! :) Vaikka onhan se kuitenkin sen verran pienempi kaupunki, että ehkä todennäköisemmin saa asunnon kuin Hampurissa. Ehkä? Pitää sitä pyöräasiaa kyllä miettiä, sillä polkeminen on niin hauskaa. Pitäisi vaan sitten ostaa uusi/käytetty pyörä sinne, sillä haluan tietysti säilyttää täällä kotosallakin pyörän. Ainut mitä mietin on just se, että kuinka monta kuukautta sillä syksyllä ehtisi edes polkea, että tuleeko tarpeeksi käyttöä.

   Poista
 2. Hei muuten, Vallilassahan on se punainen pieni Nopsa. Vaatis vähän öljyä ja muuta, mut kyllä se ihan toimiva pyörä on. En muista, josko joskus sen tuomitsit liian pieneksi, mut mieti asiaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se itse asiassa on mun vanha pyörä, mutta luulen että on auttamattomasti liian pieni. Sen vuoksi siitä silloin luovuinkin ja melkeinpä en viitsisi ottaa kakkospyöräksikään sen koon vuoksi. Muuten se kyllä aina palveli hyvin, harmi ettei satulaa saa nostettua enempää :/

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)