18. kesäkuuta 2014

Uudet treenishortsit

Usein näin kesäisin tykkään käydä pitkillä kävelyillä tai hieman juoksemassakin yksin tai Rockyn kanssa. Treenivaatteina olen silloin käyttänyt caprihousuja ja jotain kevyttä treenitoppia. Toki näin hieman kylmemmillä ilmoilla on luonnollista pistää lisää hynttyitä päälle, mutta viime kesien ollessa hyvin helteisiä, olen huomannut paahtuvani ulkoillessa. Näinpä päätin nyt juuri alkaneista alennusmyynneistä metsästää elämäni ensimmäiset treenishortsit!


Löysin pikaisen etsinnän jälkeen Stadiumista sopivan kevyet, mutta peittävät yksilöt, joilla kelpaa sitten jolkotella menemään. Hintaa näille shortseille jäi kymmenen euroa, tosin ei se lähtöhintakaan päätä huimannut. Nyt vaan seuraavaksi sitten odottelemaan sopivia kelejä näille :D Ehkä hieman huvitti satsata shortseihin näillä viimakeleillä, mutta kyllähän se keli tästä vielä lämpenee tämän kesän aikana ihan varmasti. Sitten tietää ainakin mistä minut löytää!


Nyt en malta odottaa, että pääsen näitä kokeilemaan. Aamulla käytiin jo juoksemassa hieman, tosin oli pakko pistää pitkät housut jalkaan. Ehkä ensi viikolla olisi jo paremmat kelit uusille shortseilleni!

Eikös olekin aika söpöt pinkit juoksupöksyt?! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)