23. kesäkuuta 2014

Muutama kuva juhannukselta


Heipsansaa! Ajattelin jo ensin, että voisin jättää tällä kertaa juhannussepustukset väliin, mutta lopulta päädyin tämmöiseen tiivistettyyn muotoon. Kamera pysyi kotona hyllyllä koko juhannusseikkailuiden ajan ja mukana heilui lähinnä vaan kännykkä ja sen heikohko sisäinen kamera. Vietin tällä kertaa juhannuksen kaupungissa ystäväni ja hänen pienen lapsosensa kanssa, mutta kuitenkin pääsin saunomaan muutamaan otteeseen sekä valmistamaan grilliruokaa. Hyvin onnistunut jussi oli siis taas jälleen kerran!

Lepoa on tullut otettua enemmän kuin tarpeeksi ja nyt jo kroppa taas huutaa menoa. Näin ollen aionkin tänään lähteä vielä käväisemään kuntosalin puolella ja katsoa, joskos siellä saisi jalkoja rääkättyä. Uskoisin, että muutaman päivän lepo antaa lisäboostia hommaan ja treeni kulkee taasen hyvin. Ei sinänsä, etteikö se olisi muutama päivä sitten kulkenut. Nyt on jotenkin viime viikot ollut taas älyttömän hyvä treenifiilis ja -motivaatio ja toivotaan, että se näin jatkuisikin. Oma into urheilua kohtaan on aina suuri, mutta toki tulee ajanjaksoja, jolloin sekään ei oikein nappaisi. Pitkään aikaan ei ole kyllä taas näin suurta motivaatiota ollut, joten otetaan siitä siis kaikki irti!


Otin tänään tosin jo varaslähdön, kahden lepopäivän jälkeen, urheiluun kävelemällä siskon ja koirien kanssa äidin luota meille. Kerta se oli ensimmäinenkin ja reippaalla tahdilla matkaan meni aikaa reilu tunti kilometrien näyttäessä vajaata seitsemää. Kyllä taisivat pojatkin olla tyytyväisiä päivän kävelyihin ja teki se hyvää meille isommillekin :)

Mutta nyt koirat pikaisesti pihalle ja sitten salille. Mukavaa iltaa!

2 kommenttia:

  1. Oli erittäin reipas lenkki ja vielä aurinkoinenkin! Hampurin kelit seuraa samaa rataa ku Suomessa, ehkä pari astetta lämpimämpää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo silloin vielä paistoi aurinko, tänään on taas sadellut useaan otteeseen vettä! Toivottavasti siellä on edes hiukan paremmat kelit.Tsemppiä arkeen palautumiseen!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)