1. kesäkuuta 2014

Kuulumisia


Heipsansaa! Täällä elellään tällä hetkellä hieman kaaoksen keskellä, kun meillä on kirppariprojekti ja pari muutakin näköjään meneillään. Ahdistavaa kun kotona on niin paljon tavaraa kaikkialla, mutta kyllä me onneksi kohta näistä päästään eroon ja tietyt laatikot vien takaisin kellariin. Siivoilussa on välillä hankalaa se, että osaa kyllä aloittaa sen, mutta ei saa lopetettua :D Alkuinnossa on kiva repiä tavarat esille, mutta yllättäen niitä ei kukaan sitten enää vie pois.. Mur.

Tänään tai huomenna saan myös lainaan äiskältä ikkunanpesulaitetta, jonka avulla saa ikkunat pestyä paljon nopeammin ja paremmin kuin perinteisin menetelmin. Meillä on kaikki ikkunat ihan harmaana liasta ja siitepölystä, sillä ei näitä kai ole pesty edes julkisivuremontin jälkeen. Pian täällä kuitenkin tulee olemaan siistimpää ja ympäriinsä heiluvat tavarat löytää paikkansa.


Kävin tosiaan muuten siellä kampaajalla perjantaina ja nyt on päässä taas hieman parempilaatuista hiusta! Pituutta lähti aika kevyesti, mutta ainakin itse huomaan eron, ja hiuksia on paljon helpompi harjata. Pitäisi varmaan laittaa niihin vielä enemmän jotain naamioita, joiden avulla hiusten latvatkin pysyisivät paremmassa kunnossa. Ylipäätään voisin pitää semmoisen hemmotteluillan vaikka jo tänään kotona ja hoitaa kynnet kuntoon, kuoria ihon ja tehdä naamioita. Hitsi, pitäisiköhän tosiaan ihan jo tänään reipastua?! Ihan hauskaa puuhaahan se on ja sitten on taas asteen verran fiinimpi olo, hihi. :)

Treenailut ovat olleet nyt hieman vähemmässä sillä ei tuo koipi kestä oikein rasitusta vieläkään. Kävelyt pyrin pitämään myös rajattuina ja välttämään jalkaan kohdistuvaa rasitusta. Kävin kyllä pari päivää sitten salilla tekemässä yläkroppa- ja keskivartalotreenin, joka onnistui yllättävän hyvin kuitenkin. En uskaltanut edes alkulämmittelyissä tehdä mitään aerobista vaan hyökkäsin heti painojen kimppuun ja lämmittelin kevyemmillä painoilla. Ehkäpä ensi kerralla voisi jo polkea pyörää kevyesti tai jotain. Vähän harmittaa kun lenkkeilyt ovat menneet niin penkin alle tänä keväänä, mutta ei auta kuin nostaa nokka pystyyn ja toivoa, että se olisi taas mahdollista pian.

Nyt tuli taas höpöteltyä ihan maan ja taivaan väliltä, joten on varmaan aika siirtyä muihin puuhiin. Jos vaikka rupeaisin hinnottelemaan kirpparitavaroita? Siinä on ainakin puuha, joka olisi hyvä hoitaa alta pois.

Toivottelenkin siis kaikille rentoa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)