27. kesäkuuta 2014

Kenkäpohdintaa aamun ratoksi


Huomenta! :) Kello on nyt tätä tekstiä aloitellessa 7.55 ja olen ollut ylhäällä jo puolentoista tunnin verran. Harvemmin jaksan ihan niin laittoman aikaisin nousta ilman hyvää syytä, mutta tänään halusin juoda aamukahvit ahkeran yötyöläiseni kanssa. Koiratkin on jo käytetty ja ruokittu ja tunnin sisään lähden äitini luo, jonne on saapumassa myös yksi musta saksanpystykorva!! Koirat pääsevät leikkimään ihanasti keskenään (tai ainakin näin sopii toivoa!) ja itse ajattelin leikin tohinassa ottaa myös yhden kupin kahvia lisää. Eiköhän se aamu sarasta viimeistään silloin omassa päässänikin jo.

Olen tässä aamun ratoksi käynyt läpi netissä olevia alennusmyyntejä etsien sopivia ballerinoja ja tennareita. Näiden lisäksi etsinnässä olisi vielä ne mustat peruskorkkarit, mutta niitä haluaisin kyllä ehdottomasti sovittaa ennen ostopäätöstä. Toki useassa nettikaupassa voi palauttaa tuotteet veloituksetta, mutta aika paljon vaivaa siitäkin aiheutuu. Korkkarit kun kuitenkin pitää olla just eikä melkein, niin en tiedä viitsiikö sitä sitten edes kokeilla vai meneekö palauttelurumbaksi? Toisaalta jos löytäisin juuri sopivannäköiset ja -hintaiset, niin voisihan sitä reipastua ja tilata kokeiluun.

Kuva täältä

Ainakin nämä leoparditennarit ajattelin tilata sekä ehkä toiset samannäköiset valkoisena. Hintaa olisi 20 euroa kappale ja tuotearviot olivat positiivisia. Ohuet tennarit kuluvat kuitenkin niin nopeasti, että niitä voi olla moniakin. Toivottavasti tämmöisillä pääsisi pari kesää kulkemaan, usein omani hajoavat jo yhden jälkeen. Ehkä tässäkin on sitten joku laatuero, sillä parilla kympillä ei varmaan kovin laadukasta osteta. Toisaalta en tiedä miten sata euroa kalliimpi samannäköinen merkkikenkä sitten voisi olla laadukkaampi? Voiko niissä tosiaan olla niin paljon eroa, jos esimerkiksi pohja ei ole kovin paljon paksumpaa materiaalia?

Tämänlaisia ajatuksia tähän aamuun, kohta onkin aika jo lähteä liikenteeseen. Vähän meikkiä naamaan, collegeasun vaihto arkiasuun ja koirat hihnaan niin päästään lähtemään! :) Itse asiassa meidät kutsuttiin vasta kymmeneksi, mutta pitäähän sitä olla ainakin tunti etukäteen. Haha. Mukavaa päivää kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Heh viestisi on välitetty! Vastauksena sait ihmetteleviä katseita :P

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)