14. kesäkuuta 2014

Black jumpsuit

Vajaa viikko sitten juhlituissa äitini kuusikymppisissä valitsin juhla-asukseni mustan haalarin eli niin sanotun jumpsuitin. Viininpunainen maximekko vaihtuikin lennossa mustaksi jumpsuitiksi, johon olin kuitenkin erittäin tyytyväinen koko juhlan ajan. Asu ei kiristänyt eikä puristanut missään vaiheessa ja siinä oli yllättävän sopiva olla myös lämpötilojen vaihdellessa. Ihan nappiostos pakko sanoa, hyvin käytetyt pennoset!Muutama kuva oli näköjään asustani muistikortille tallentunut, joskin kengät ovat näköjään melko piilossa kaikissa kuvissa. Laitoin kuitenkin siis jalkaani nudet korkkarit, jotka ostin jo aiemmin tänä keväänä. Olen päässyt näitä korkoja käyttämään nyt muutamaan otteeseen ja olen ollut erittäin tyytyväinen niiden hankintaan. Korot istuvat hyvin jalkaan ja ne tuntuvan tukevilta ja juuri sopivankorkuisilta omalle päkiälle.

Seuraavaksi listalla olisikin vielä sitten mustat peruskorkkarit hyvällä lestillä ja konjakinväriset ballerinat. Molemmat siis hyvin peruskenkiä, jotka olisi hyvä mielestäni löytyä kaapista. Ehkäpä nyt pian alkavista alennusmyynneistä voisi jotain tarttua kouraankin?


Ilmojen viiletessä illalla laitoin harteilleni valkoisen, kullanvärisin yksityiskohdin somistetun,bleiserin, joka sopi mielestäni hyvin muuten niin tummaan asuun. Tällä samalla asulla kävin muuten myös muutama päivä sitten toisissa juhlissa ja olin edelleen tyytyväinen sen toimivuuteen. Arkikäyttöön yläosaan voisi laittaa vaikkapa perusharmaan bleiserin ja sitten laittaa jonkun ihonmyötäisen vaalean neuleen! Mikään kovin löysä yläosa ei tämän asun kanssa kyllä mielestäni sopisi.

 

Huh tulipas paljon nassukuvia ;) Juhlista on kyllä vaikka mitä ihania kuvia, mutta luonnollisesti en viitsi täällä jakaa kuvia, missä näkyy muita juhlavieraita. Ainoa harmitus juhlien osalta on, ettei meistä Miikan kanssa otettu yhtään yhteiskuvaa. Miikan hääräilessä kameran takana, jäi meidän yhteiskuvat ilmeisesti pyöreään nollaan. Vielä toivon, että jostain joku putkahtaisi, mutta ainakaan kameran muistikortilta ei yhtään löytynyt, nyyh. Onneksi muistot elävät kuitenkin. 

Meillä oli kyllä ihanat juhlat ja oli kiva hieman taas laittautua juhlia varten. Hetkeen ei olekaan tiedossa sitten mitään näin suuria juhlia, kun ei ole muun muassa yksiäkään häitä tälle kesälle. Ensi syksylle olisi ilmeisesti tulossa kuitenkin yhdet ja toiset ensi kesälle. Jännää!! Vielä en olekaan ehtinyt monissa häissä elämäni aikana olemaankaan. Häät ovat kyllä niin hieno juhla, en malta odottaa seuraavia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)