15. toukokuuta 2014

Yksi etappi takana, mutta monia vielä edessä!

Heippa!

Tänään on oikea ilon päivä ja fiilis on ollut aikalailla katossa. Palautin nimittäin kandidaatintutkielmani tänään tarkastukseen ja tätä myötä, lukuunottamatta yhtä pientä juttua, alkaa kesälomani opiskeluista myös samalla. Eihän sitä tosiaan vielä voi mitenkään uskoa, että se työ olisi takana, vaan jotenkin mieli palaa aina tietokoneeseen ja ajatukseen kandin tekemisestä. Viime päivät tuli väännettyä työtä sen verran intensiivisesti, että melkein tuntui haikealta sen projektin loppuminen. Toisaalta taas pelottaa edes avata niitä tietokoneen kansioita siltä varalta, että löytäisinkin nyt jonkun suuren virheen. Mitäänhän ei voi enää korjata, vaan se on nyt sillä selvä. Työ on palautettu, eikä siihen pääse enää vaikuttamaan. Nyt pitää siis vaan luottaa siihen, että kaikki on ok ja alkaa pikkuhiljaa siirtää katsetta eteenpäin. Aikaa siistiä kuitenkin siis!
Mitä sitten seuraavaksi on tiedossa? No ainakin rutkasti urheilua, kodinlaittoa ja ystävien näkemistä. Pitkistä aamupaloista nauttimista ja monen tunnin koiralenkkejä. Tietokoneen kansioiden siivoamista ja aikaa omille ajatuksille. Läsnäoloa, elämästä nauttimista ja tulevan kesän fiilistelyä.

Kaikkea semmoista, mille en ole pystynyt antamaan tarpeeksi aikaa viime kuukausien aikana. Henkinen taakka on taas hetkeksi työnnetty pois ja nyt saa hetken vain olla ja ihmetellä. Olen aika iloinen tällä hetkellä! Vihdoin vapaus koitti ja yksi etappi elämässä on saavutettu. Näin on hyvä olla ja rauhoittua ennen uusia haasteita. Suuri kiitos vielä varsinkin siskolleni ja äidilleni, jotka oikolukivat tekstini vielä viimeisinä päivinä läpi ja antoivat kehittäviä kommentteja. Olette korvaamattomia <3

2 kommenttia:

  1. Hihi, onnea vielä, hieno suoritus :) Varmaan kelpaa nyt nauttia pian alkavasta kesästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä!! Kiitos! Tiistaina meillä on viimeinen kanditapaaminen/hopsin läpikäynti ja sen jälkeen ei sitten enää olekaan mitään ennen syksyä. Aivan ihanaa :)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)