3. toukokuuta 2014

Meidän vappu 2014


Meidän vappu meni tällä kertaa rauhallisissa, mutta hauskoissa tunnelmissa. Vappuaattona oltiin naapurissa kaverin vappukekkereillä mistä lähdettiin sitten menon yltyessä aikaisin kotiin nukkumaan kahden lisäkoiran kera. Vappupäivänä osallistuin ensimmäistä kertaa tuttavaperheen sukulaisten kera heidän perinteiselle vappubrunssilleen Uunisaareen, missä oli älyttömän hyvä ruoka ja hienot puitteet. Edullisuudesta ei voi kyllä puhua samassa lauseessa, mutta mukavaa meillä kuitenkin oli ja oli kiva päästä ensimmäistä kertaa mukaan :)


Vappuasuksi valikoitui tietysti haalari -mikäs muukaan! Jouduin tosin tiedustelemaan ensin äidiltä olisiko haalarissa soveliasta ilmestyä ravintolan vappubrunssille, mutta kuulemma asiassa ei ollut ongelmaa ja asu oli siis heti valittu. Haalareissa olisi kyllä hauska liikkua vuoden ympäri kun sen verran mukavasta ja aika lämpimästäkin asusta on kysymys. Oli muuten kylmä vappu taas kerran vaikka ketäpä se yllättää..

Taas on vaput tältä vuodelta juhlittu ja muutama päivä on tullut aherrettua normaaliin tapaan. Voi kun nämä kelit vielä tästä vähän lämpenisivät niin saisi jättää jo pipot ja hanskat kotiin koiralenkeiltä. 

Ehkäpä ensi viikolla sitten vai mitäköhän keliä sitä sinne luvataan? 

2 kommenttia:

  1. Onpas sulla pirteenvärinen haalari, en oo aiemmin nähnytkään! Toivottavasti kelit siellä nyt paranis pikapikaa, että saatais ees vähän kesän tuntua sinne kesäkuun alkuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai et ole nähnyt vai?! :D Joo eikös olekin ihana, ihan mun värinen. Joku just sanoi, että olenko valinnut alan haalarinvärin perusteella, haha! Nyt täällä on taas aurinkoista, toivotaan joo, että kelit olisivat suotuisia sillon kesäkuussa vaikka onneksi on pieniä sateita varten tulossa se teltta kuitenkin.

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)