23. toukokuuta 2014

Leopardeillen


Mikäköhän kesävillitys tännekin on taas rantautunut, kun olen jotenkin tavallista innostuneempi leopardikuosista. Leohousujen lisäksi innostuin ostamaan leopardipaidankin, ja huomaan jatkuvasti bongailevani kaikkea kyseiseen kuosiin liittyvää. Sinänsä se on ihan ok, mutta missäköhän vaiheessa käännän sitten kelkkani täysin toisinpäin ja tästä, yleisesti ääniä jakavasta, kuosista tulee suurin inhotus. Toivottavasti ei koskaan, tosin täytyy tässä kuitenkin hillitä itseään.

Yhtenä päivänä olin etsimässä mustaa olkaimetonta jumpsuitia/haalaria, jonka sitten pitkän etsinnän jälkeen löysinkin. Olin alkuun epäileväinen sen koon kanssa, ja päädyinkin testaamaan yhtä kokoa pienempää. Niitä ei sitten mustassa ollutkaan, vaan vain leokuosissa (!), joten kokeilin sitä nähdäkseni pienemmän koon mallin paremmin. Hetkeksi jo ihastuin täysin siihen leoversioonkin, mutta siskoni onneksi päädyin lopulta isompaan kokoon mustassa värissä. Tämän puvun meinaan laittaa sitten äidin tuleviin juhliin. Että sisko, no stress. Helle ei vielä ole ihan sekoittanut päätäni.


Olen tässä hiljalleen ruvennut keräilemään kirpputorille menevää tavaraa taas yhteen paikkaan. Hieman yllättäen selvisi, että huomenna vietetään Siivouspäivää, jolloin siis voi Ravintolapäivän tavoin pystyttää omia kirpputoripisteitä haluamaansa paikkaan. Me varattiin hieman ex tempore kaverin kanssa yksi paikka Lippulaivalta, johon suunnataan huomenna 10-14! Siellä on siis kaksi hulvatonta tyttöä paahtumassa auringossa, yrittäen kaupitella kaikkia käyttämättömäksi jääneitä vaatteita ja tavaroitaan. Saapi tulla moikkailemaan ja katsastamaan valikoimaa, jos joku näin nopealla aikataululla vielä sinne eksyy! :)

Ja vielä illan hauskuutukseksi seuraava kuva..

5 kommenttia:

 1. Ne leohousut on täällä muuten iso juttu:D oltiin lisebergissä ja laskin yli 30 kappaletta niitä:P itteäkin alko himottaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti, oho! Sittenhän oon ihan tyylikäs ruotsalaisten mittapuulla ;) Ne mun pöksyt on ainakin aivan ihanaa materiaalia ja just passelit kesäksi.

   Poista
 2. Noniin eli sekin juhlavaate sit löytyi, sun pitää pistää siitä joku kuva mulle - tai parin viikon päästähän nähdään jo livenäkin! Toivottavasti teillä on myynti sujunut kivasti, hyvä idis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voisin laittaa kuvaa sulle whatsappiin kunhan kiskasen sen päälle joku päivä :)Meillä oli hauska kirppariaamupäivä vaikkakin itse myynnit ei niin huikeita ollutkaan. Arska paistoi kuitenkin täydeltä taivaalta ja oli mukavaa!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)