26. toukokuuta 2014

Kesäpäivä Kotkassa


Moikka! Vietin tämän helteisen alkukesän päivän kaverini uudessa kotikaupungissa Kotkassa. Huristelin sinne tänään aamulla ja lähdin iltapäivästä takaisin kotia. Oli kiva reissu ja Kotka hurmasi merenläheisyydellään ja söpöydellään. Ehdin nähdä vain pienen vilauksen kaupungista kokonaisuudessaan, mutta jonkin verran kierreltiin kuitenkin kaupungin katuja ympäri niin kävellen kuin pyöräillenkin (tarakalla istuen, haha).Päivä oli tosiaan helteinen ja eipä me sitten muistettu oikein suojautua asianmukaisin rasvakerroksin. Syötiin lounasta rauhallisesti lammen äärellä ihan täysin ajattelematta keskipäivän paahtavaa aurinkoa. Toki sitä huomasi, että on kuuma, mutta en ajatellut ajan kuluvan niin nopeasti. Nyt päivästä muistuttaa sitten kevyesti punoittavat kädet sekä sääret, mutta eiköhän se punoitus siitä kunnon rasvailun ja yön aikana häviä. Tuleekin ihan hyvään saumaan sitten nämä hieman viilenevät säät, mitä on povailtu. Ensi kerralla paremmin taas, terveisin neiti Rasvamonsteri.'

Kotkassa oli jännittävää se, että jopa ihan ydinkeskustassakin oli omakotitaloja! Eipä voisi samaa Helsingistä kuvitella. Pikkukaupunkien etuja on ehdottomasti niiden väljyys ja sitä kautta suurempi asumistila. Kotkassa on mahdollista asua ihan keskustassa omassa talossaan hyvin lähellä merta. Ei paha, ainakaan omasta mielestäni! :) Jos meilläkin asuisi porukat ja kaverit jossain hieman pohjoisempana niin voisin hyvin kuvitella asuvani tyytyväisesti myös siellä. Nyt jos muuttaisi muutamankin tunnin poispäin pääkaupunkiseudulta, jäisi moni tärkeä läheinen sitten tänne. Toki nykypäivänä on kaikenlaiset tekniset vempaimet, millä voi pitää yhteyttä, mutta eihän se sama asia ole kuin näkeminen. Tällä hetkellä voi vielä monen kanssa nähdä ihan muutaman minuutin kävelyn tai ajomatkan avulla. Semmoisesta on hieman hankala luopua sitten..
Kierreltiin Kotkassa tosiaan kaupungilla sekä käytiin katsastamassa Meripuisto. Se on sellainen iso nurmialue, jossa on kaiken maailman leikkihäkkyröitä niin lapsille kuin aikuisillekin. Nurmikentällä voi pelailla omia pelejään ja ottaa aurinkoa, tai Meripuiston läpi voi vaikka lenkkeillä ja pysähtyä välillä tekemään jumppaliikkeitä. Meripuisto on nimensä mukaisesti myös aivan meren äärellä ja lähes ympäröivänä, jonka vuoksi maisematkin ovat kauniit. Jos ei olisi tuullut kuin hullu, olisin mieluusti leikkinyt siellä hieman pidempäänkin.


Semmoista siis tähän kesäpäivään. Eilen oli Krav Magan leiri ja lopulta tasokoe, mitkä uuvuttivat ihan täysin kyllä. Hullua treeniä yhteensä kuusi tuntia helteisellä salilla sai voimat hiipumaan vähän liiaksikin ja seurauksena oli muun muassa migreeni. En sitten päässyt edes tasokoetta läpi, mikä harmittaa aika paljon, mutta minkäs teet. Päivä oli yksi elämäni raskaimmista treeneistä kuitenkin, joten jotain hyvää siinäkin varmasti oli. Nyt on sitten sääret ja käsivarret ihan murjottuina ja mustelmilla ja nilkkakin näköjään hieman turvonnut. Pitänee seuraavat päivät sitten ottaa jalan kannalta rennommin ja tehdä hieman kevyempää liikuntaa.

Mutta nyt lähden tästä iltakävelylle tossa vieressä odottavien hauvojen kanssa. Rocky on jo hieman vihjaillut, että voitaisiin mennä. Joten off we go, heippa!

2 kommenttia:

  1. Hullua treeniä teillä, ainakin pysyt tommosessa hoikkakunnossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha no joo eihän tuommonen rääkki lihota ainakaan! Mutta vastapainoksi ei jaksa liikkua sitten muutamaan päivään ja nyt vielä toi nilkka oireilee niin kävelykin tuottaa haastetta. Ihana harrastus </3

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)