20. toukokuuta 2014

Instagram


Olen viime aikoina innostunut entistä enemmän käyttämään Instagramia. Joku siinä sovelluksessa koukuttaa ja tekee mieli lisäillä pieniä paloja omasta arjestaan ihan reaaliaikaisesti. Ei mitään kovin erikoista, mutta jotain hetkiä, mitä päivän aikana tapahtuu. Seuraavaksi on tiedossa siis muutamia kuvia, joista osa on Instagramissa ja osa taitaa olla vain oman kännykän säilössä. Oma instagram-tilini löytyy siis täältä: http://instagram.com/rosimariela#1. Viimeinen aamu hetkeen, kun tallustelin kirjastoon. Otin aamukahvit mukaan, ja kangaskassi oli täynnä kirjoja. Suuren yllätyksen jälkeen päätin myös palauttaa kandin sinä samaisena päivänä, enkä vasta seuraavana, mitä olin alunperin ajatellut. 2. Iloinen tyttö. Taisi olla palautuksen jälkeinen päivä?
3. Mama ja Fasu, pieni pullapoika <3 4. Mun reippaat työskentelykaverit. Krooh pyyh vaan itse kullekin!

5. Kandi palautettu! Ja fiilis katoissaan :) Otettiin lukukaverin kanssa skumpat juhlapäivän kunniaksi. 6. Olin hoitamassa serkun lapsia ja ihastelin söpöjä vappupalloja. Miksei kukaan tuonut tänne My Little Pony -vappupalloa?

Nämä kuvat ovatkin suurimmaksi osaksi siis jo viime viikolta, ja sen vuoksi vaatetuskin on näköjään hieman lämpöisempää kuin mitä tällä hetkellä tuolla ulkona tarvitsee. Siis huh mikä helle tänäänkin on ollut! Ihan älytöntä, en ole yhtään tottunut nyt sitten taas tämänlaiseen helteeseen yhtäkkiä. Ehkä tähän taas hiljalleen tottuu vai vaihtuukohan noi kelit tässä pian kuitenkin? Olen kuitenkin nauttinut ihan täysin siemauksin tästä lämmöstä ja toivon sen jatkuvan vielä pitkälle kesään.

Viime päivät ovat kuluneet kodinlaiton parissa ja olen aika hyvin saanut jo kerättyä tavaraa kirpputorille. Seuraavaksi pitäisi käydä höyrypesurin kimppuun ja siivota kotia sekä käydä läpi varastossa olevat laatikot. Sitä ennen ajattelin kuitenkin huomenna aamulla siivota tämän tietokoneen kansiot ja tyhjentää koneen mahdollisimman hyvin. Ei tämä vanhus jaksa enää semmoista rojunkeruuta mitä tällä koneella harrastan.. Onneksi olen kaiken puuhan ohella ehtinyt myös urheilemaan ahkerasti, ja nyt onkin lihakset sitten taas mukavan kipeet! Tykkään kyllä siitä tunteesta, tietääpähän tehneensä.

Huomenna onkin sitten viimeinen kanditapaaminen ryhmän kanssa ja sitten voin sanoa heipat ja syksyyn! Ei voi valittaa, ihanaa!

2 kommenttia:

  1. Kerro sit mitä ne sun kandista sanoo ;) Mäki pääsen jo pian koluamaan Vallilan kaapit läpi, jee! Duunia enää 7päivää ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enää niin vähän, tsemppiä!! :) Kohta voit nukkua taas pidempään sitten. Meidän kanditapaaminen tänään oli enemmän hopsin läpikäyntiä eikä sinänsä puhuttu niistä töistä juurikaan. Kuukauden sisään pitäisi tulla sitten arvostelu ja kommentit!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)