19. huhtikuuta 2014

Pääsiäisperjantain pirteitä kuvia


Heippa! Pitkä päivä takana, mutta päätin kuitenkin vielä tulla hetkeksi kirjoittelemaan pikamoikat ennen kuin painun nukkumaan :) Meillä oli oikein kiva keväinen päivä tänään ja oli ihanaa ottaa hetki vähän rennommin. Laitan tällä kertaa vaan kuvia lähinnä fiilistelyn vuoksi sen kummemmin niitä avaamatta. Paitsi, että toisessa kuvassa olin yllättäen hetken pihahommissa avustamassa, siitä niin kummallinen asustus heh!

Vaikka pääsiäinen ei ole itselleni kovin merkityksellinen juhlapyhä, olen aina melko innostunut siitä väriloistosta mitä sen mukana tulee. Itsehän en käytä keltaista juurikaan pukeutumisessa tai sisustuksessa, mutta näin pääsiäisaikaan se sopii jotenkin kuin nenä päähän, ihanan aurinkoista jotenkin!

Meillä oli kyllä aikamoinen huipentuma kivalle päivälle ja saunomiselle kun Fasu alkoi nikottelemaan ja olemaan levoton. Muuta tunti sen huonontunutta oloa seuratessa aloin huolestua ja soitin ystävälleni kysyäkseni neuvoa. Ilmeisesti Fasun maha on nyt jotenkin mennyt sekaisin siitä ruohomäärästä, mitä poika on päivällä popsinut, joten sitä kautta sille on aiheutunut ilmaa mahaan. Kamala tilanne vain sinänsä kun tosissaan jätettiin pojat hoitoon meidän viikonloppureissun takia. :/ Hetken jo mietittiin pitäisikö se viedä päivystykseen, mutta vaikuttaisi siltä, että tilanne siitä helpottui. Lähdin melko myöhään vasta kotiin yöksi, joten toivon että pikkupoika ja muutkin saavat nukutuksi. Sen siitä saa kun haluaa tarjota koirilleen puuhaa ja päästää ne pihalle liekaan viettämään kevätpäivää. Pienen maha ei nyt vain vielä taida olla tottunut semmoiseen ruohonpuputteluun.

Tämmöinen pikakatsaus siis tänne myöhäisiltaan, pitäisi varmaan olla jo nukkumassa. Jotenkin on vaan vaikea rauhoittua kun Fasu piti niin valppaana loppuillan ja saa huolehtia sen olotilasta. Toivottavasti pojalla on nyt kaikki hyvin ja se on jo nukkumassa. <3 

2 kommenttia:

  1. Niinpä, Göteborgin päästäisestä on jo vuosi, olipas sielläkin niin mukavaa! Kivat leipomiset teillä siellä. Kyllä Hessenissäkin silti kelpaa, eilen pääsin jopa saunaankin. Hauskaa että nähdään jo ens viikolla, willkommen :) Ja toiv Fasu the ruohonpuputtajalla menee jo paremmin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fasu voi onneksi jo paremmin ja me päästiin reissuun. :) Kuulemma tänäänkin yrittänyt ahtaa mahan täyteen ruohoa, jonka vuoksi piti siirtää sisälle. Koira ei tajua omaa parastaan.. Teilläkin vaikutti pääsiäistouhut aika leppoisalta ja landemaiselta, se pupu oli mun lemppari. Voisin ottaa meillekin semmosen joskus takapihalle! Terkkuja Savonlinnasta!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)