9. huhtikuuta 2014

Nörtti


Hellouu! Tultiin Fasun kanssa pikaisesti moikkaamaan täältä nörtteilyiden keskeltä. Pojat keskittyvät tällä hetkellä lattialla lökötellyyn kun taas omistajansa yrittää hieman epätoivoisesti raapia esseetä kasaan. Palautukseen on vielä viikko, mutta olisi tässä vähän muutakin puuhaa. Muun muassa semmoinen pieni kandityö..


Kuvien laadusta vastaa rakas Photobooth. Aina yhtä kamalaa jälkeä, mutta sen edessä on hauska pelleillä. Tänne päätyy sitten ne sivistyneimmät otokset :D


Haha tässä vikassa kuvassa Fasun pää näyttää ihan jättimäiseltä! Ei se ihan noin iso ole, kai. Asiasta kukkaruukkuun, leivoin tänään hyvin erikoisella ohjeilla brownieta. Ne on vielä viilenemässä parvekkeella, saas nähdä maistuuko miltään. Siinä ei ole mukana maitotuotteita tai vehnäjauhoja vaan pohjassa on muun muassa kikherneitä. Kuulostaa pelottavalta, mutta toivotaan parasta ;)

Voin kertoa tuloksesta myöhemmin ja muutenkin voisin kirjoitella meidän puhdistuskuurin lopputuloksista tai -fiiliksistä tässä parin päivän sisään. Perjantaihin saakka tosiaan on puhdistuskuuri vielä käynnissä, sen jälkeen otan esimerkiksi maitotuotteita taas hiljalleen takaisin ruokavalioon. Ainakin voin jo nyt kertoa, että olo on ollut paljon timmimpi kuin aiemmin eli ehkäpä jonkinlainen turvotus on hävinnyt!

Siitä ja muusta pian siis lisää, heippa!

2 kommenttia:

  1. Kikherneitä?! Okkeei, jännä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo älä edes kysy :D Hieman epäilyttää itseänikin! Mutta eniten ehkä mietin sitä, että voiko se olla oikeasti makeaa/suklaisaa niin kuin browniet yleensä vai maistuuko enemmän puulta. Huomenna selviää kunhan pääsen maistamaan.

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)