6. huhtikuuta 2014

Lentoliput hankittu!


Heipparallaa sateiseen sunnuntaihin! Onpa outoa, että täällä tihuttelee pitkästä aikaa. Nyt on niin monena aamuna tottunut jo heräämään auringon paisteeseen ja kevätfiilikseen, että kyllähän tämä hieman jännältä tuntuu. Ei sinänsä, itseäni ei ainakaan harmita yhtään sillä olin kuitenkin suunnitellut käyttäväni tämän sunnuntain opiskelun ja kotihommien parissa, joten en olisi kuitenkaan päässyt niin paljoa niistä auringonsäteistä nauttimaan. Illemmalla olisi mukava käydä hieman hölköttelemässä, mutta aamusta alkaen on ollut hieman vetämätön olo. Luulen, että viime päivien ahkerat urheilut kostautuu nyt sitten sairastelun jälkeen ja keho kaipaa enemmän lepoa. Katsotaan mihin suuntaan tämä olotila tästä kehittyy, että lopetanko päivän kevyeen juoksulenkkiin vaiko vaan venyttelyyn.
Tämän sunnuntain ehdoton kohokohta on ollut lentolippujen hankkiminen! Nimittäin lähden taas Hampuriin viettämään pitkää viikonloppua 23.4-27.4! :) Tiedossa on pitkästä aikaa lomailua vaikka tosin jotain juttuja joudun varmaan reissun päälläkin tekemään. Apuna voin kuitenkin käyttää lentomatkoja ja vaihtoaikoja sekä aamupäiviä siskon ollessa töissä. Nyt taas jaksaa ahkeroida kun tietää, että on edes pieni breikki tulossa kaiken keskelle.

Tämmöistä kivaa! Mutta nyt taas opiskelun pariin ja sitä ennen nopeasti lounaan valmistusta. Mukavaa sunnuntaita!

2 kommenttia:

  1. Jee tämä on niin hyvä uutinen :) Täällä vihertää jo ihan Suomen touko-kesäkuisesti, eli sit ku tuut ni toivotaan vaan aurinkoa. Kurjaa ku oot koko aika kipeenä, vie varmaan energiaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on varmasti lämpimämpi kuin täällä! Etelä-Suomessa on ollut aurinkoista, mutta yllättävän kylmä viima hrrr. Joo ei oo kiva olla kipeenä koko ajan, onneksi se oli viimeksi vaan päivän kestävä outo tuntemus eikä puskenut taas uusi tauti pintaan. Nyt on olo ihan normaali, onneksi. Pian nähdäänkin!:)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)