29. huhtikuuta 2014

Kesäisiä lempparikuvia reissusta Hampurista


Ja Hampurikuvilla jatketaan! Tällä kertaa hieman aurinkoisempia kuvia tosin tiedossa, sillä ensimmäistä päivää lukuunottamatta porotti aurinko täydeltä taivaalta muut päivät. Tässä tulee nyt kuvia kahdelta päivältä sekaisin, mutta mitäs se haittaa. Tykästyin itse näihin kuviin ihan älyttömästi, tosin se saattaa johtua siitä fiiliksestä mitä ne kuvat itselleni tuo. :)
Saksassa on brunssit vähän eri hintaluokkaa kuin Suomessa: siellä maksaa kunnon kattava brunssi kymmenisen euroa Suomen kahdenkymmenen sijaan. Tarjoilua on ihan samat määrät, hinta vain eri. Jos asuisin Saksassa niin kävisin varmaan joka viikonloppu herkuttelemassa brunssilla aamu-urheilun jälkeen!


Siskon poikaystävästä kuoriutui oikein kunnon paparazzi kun tyyppi tykitti menemään. Selkeä lahjakkuus kuvaamisessa ja naurulta ei säästynyt..!
Aika paljon sitä ehtii kyllä muutamassa päivässä tekemään, jos haluaa. Me ei edes menty mitään kunnon turistivauhtia vaan otettiin aika rennosti kaiken suhteen. Olen kuitenkin ollut Hampurissa jo niin moneen otteeseen, ettei "must see" -paikkoja ole enää niinkään vaan kyllähän sitä kaikkea jännittävää jää kuitenkin aina näkemättä. Joka kerta joku suunnitelma jää väliin ja sitä voi suunnitella sitten toteuttavansa ensi kerralla.
Viimeisenä iltapäivänä otettiin Leijonakuningaslautta kohti jotain jo unohdetun nimistä paikkaa, mihin monet saksalaiset kerääntyvät helteisinä päivinä veden äärelle. Siellä oli tunnelma kuin vallan Ranskassa konsanaan mikä johtui pitkälti vanhoista, tyylikkäistä taloista rantakadulla ja perinteisestä hiekkarannasta rantabaareineen. Mekin käytiin hakemassa olutta virvokkeeksi ja istahdettiin rantsuun ottamaan aurinkoa ja katselemaan maisemia. Aurinko porotti ihanasti ja oli kiva vaan istua hetken aikaa kovan kävelemisen jälkeen. Ensi kerralla pitää sitä vettä taas sitten vaan muistaa juoda enemmän..

Noh, siinä ne nyt on, leopardihousut nimittäin! Minkäs tuomion uudet kesäpöksyt saa? Puolustuspuheeksi täytyy sanoa, että ne tuntuu maailman mukavimmilta päällä ja ovat kivan kevyet kesähengailuun. Luulenpa, että tulen asumaan puolet kesästä näissä housuissa kun jopa asuinkumppaninikaan ei näitä tyrmännyt. Kuulemma näyttävät ihan kivoilta :D
Viimeinen ilta päättyikin susheiluun siskoni suomalaisten kavereiden kera ja tuli muutama lasillinen viiniä maisteltua. Saattoi olla hienoinen virhe kuuman päivän jälkeen ja varsinkin kun ei ollut juonut tarpeeksi vettä. Viini + kuumuus + lento seuraavana aamupäivänä = huono yhdistelmä. Kokeilkaa jos ette usko, minä en enää kokeile.

Jeps, mutta tämmöisiä aurinkoisia kuvia tällä kertaa. Sain nähdä Hampuria taas ihan uudessa valossa kun oli näinkin ihanat kelit. Vaikka en sinänsä mikään sään orja olekaan, niin kyllä se maailma avartuu aurinkoisena päivänä ihan eri tavalla kuin sateisena, kylmänä ja tuulisena. Varmaan jokainen osaa päätellä kumpana päivänä on kivempi kierrellä kaupungilla ja kumpana tekisi mieli laittaa villasukat jalkaan ja juoda teetä kotosalla vaikka onkin reissussa.

Huomasinpa muuten, että pian se vuorokausi jo vaihtuu joten toivottelen hauskat vaput tässä samalla! Huomenna tuskin enää ehdin vappukuulumisia kirjoitella, joten lähetän iloiset toivottelut näin hieman etuajassa. Pitäkääpä hauskaa, mutta muistakaa vesi ja kohtuus. Itse menen pitkälti simalinjalla ja saatan syödä muutaman munkin jostain, nam nam. :)

Kuplivaa vappua!

6 kommenttia:

 1. Olipa kivoja, kesäisiä kuvia! Ja rento meininki. Rannan nimi oli Övelgönne (Neumühle sen aseman) ja rantabaari Strand Perle. Glada vappen sinnekin! Me juhlitaan illallla Annalla ja ku pe on meillä vapaa myös ni suunnataan Rügenin saarelle, hyviä kelejä kans toivoen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllähän ne nimet nyt taas kuulostaa tutuilta, mutta niin erikoisia etten voi muistaa :D Pitäisi kirjoittaa ihan ylös. Teillä on kivat suunnitelmat siellä vapuksi, meettekö siis yöksi ihan sinne saarelle vai minkälainen paikka se on? Luulen, että siellä keli hellii enemmän kuin täällä sillä kuulemma sadetta olisi tiedossa. Tietysti kun on vappu katos ;) Meitä se ei kyllä haittaa sillä on tiedossa niin paljon sisällä tapahtuvia juttuja tällä kertaa.

   Poista
  2. Joo mennään huomenna pariksi päivää, jos vielä löydetään majoitus. Glada vappen vielä!

   Poista
  3. Toivottavasti löytyy vielä :) Pitäkää hauskaa siellä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jeeee! Luulenkin nähneeni jotain leomaista neidilläkin joskus päällä, jollen ihan väärin muista :)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)