30. maaliskuuta 2014

Uusi pehmeä, muhkea ja lämmin ostos


Nyt tulisi pitkästä aikaa asupostausta, joka kylläkin keskittyy tällä kertaa enimmäkseen uuden huivin ympärille. Näin muutama viikko sitten luennolla koulukaverilla aivan ihanan pehmoisen ja muhkeannäköisen huivin, joten oli pakko tarkistaa mistä hän oli sen ostanut. Satuttiin sitten tässä joku päivä käymään Tapiolassa asioilla ja piipahdin Cubuksessa katsomassa, josko sieltä löytyisi niitä samoja huiveja. Esitin toiveeni heti myyjälle, joka mietti hetken ja suunnisti sitten kohti juuri avattua pakettilaatikkoa. Hetken kaivettuaan, löysi hän sieltä sitten sen täydellisen harmaan huivin <3Hassua, en tiedä mikä siinä huivissa edes niin viehättää. Ehkä sen muhkeus. Tai pehmoisuus. Tai kaunis harmaa sävy. Tai suuri koko. Tai ehkä kaikki yhdessä. Se vaan on niin ihana! Harvemmin tulee tosiaan mentyä ostamaan jotain samanlaista mitä toisilla ihmisillä on päällään, mutta kerran näinkin :D Ajattelin, että Cubuksen huivi nyt tuskin on jotain niin spesiaalia, että haittaisi, jos toisella olisi samanlainen. Nyt täytyy vaan toivoa, ettei ne kesähelteet tule ihan ensi viikolla vielä tänne, jotta pääsen käyttämään tätä huivia vielä mahdollisimman paljon ennen talviteloille asettamista.


Päällä oli siis sähkönsininen mekko, jonka päällä oli (takin alla) 3/4 -osanen valkoinen ohut neule. Tykkäsin yhdistelmästä ihan tosi paljon ja varmaan puen sen pian uudelleenkin päälle. Siihen päälle laitoin sitten matkalle lämmitteeksi harmaan collegen, joka itse asiassa sopisi myös hyvin sen mekon kanssa pidettäväksi! Mietinkin, että voisin melkein jopa joku päivä mennä kouluunkin siinä asussa, sillä se mekko jotenkin näyttää paljon arkisemmalta harmaan, tyköistuvan collegepaidan kanssa. Mitäs olette mieltä, onko liian prinsessaista arkeen?Takiksi valitsin nahkatakin, jonka pelastin ystäväni kirpputorikasasta. Takki on hieman kulunut, mutta näyttää ihan kivalta ja on yllättävän lämmin päällä. Siihen on kyllä hyvä vielä näin kevätsäillä laittaa vielä se iso huivi päälle, jotta ei tule flunssaa. Tai ehkä kun se tuli jo, niin enää ei ole väliä! Heh! Naurattaa muuten kun Miikka sanoi kuvaavansa koko tytön asuun niin hyvin on kengät leikkaantunut pois kuvasta.. Oh well, ehkä sillä ei sitten ole niin väliä.

Tämmöistä asuhöpöttelyä tällä kertaa, vähän vaihtelua normaaliin :) Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille ja mukavaa alkavaa viikkoa samalla!

4 kommenttia:

 1. Näyttää kivalta, tuommosne huivin mäkin voisin hankkia! Jos se on vielä hyvää matskua. Eikä oo mekko yhtään liian prinsessainen ku yhdistää johonkin vähemmän tyttömäiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla akryyliä, jos nyt oikein muistan. Leikkasin jo lapun irti! Mutta älyttömän pehmoinen kangas ja lämminkin, villaa kun en oikein tykkää pitää sen kutittavuuden puolesta.. Käy kattomassa Cubuksesta! :) Jos siellä on? Niin, ajattelin myös, että eihän se mekko niin ylijuhlava ole, jos yläosa on peitetty jollain neuleella.

   Poista
 2. Mä en oo kyllä varma mut epäilen että tääl ei oo Cubusta. Plus mä kyllä taidan pärjätä mun nykyisellä huiviarmeijallakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii joo en kyllä muista semmoista nähneeni siellä. Onhan niitä huiveja kertynyt, mutta tämä onneksi on muita paksumpi sitten :P Kyllä sullakin niitä taitaa ihan mukavasti kaapissa olla!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)