30. maaliskuuta 2014

Pikamoikat


Piti tulla tänne vielä kirjoittelemaan lyhyesti myöhäisillan moikat. On ollut niin hauskat pari päivää, että itsekin olen ihan ihmetellyt mistä nyt tuulee. Edelleen siis olen flunssassa, mutta pahin olo on helpottanut ja pikkasen pystyy jo olemaan liikenteessäkin. Pyrin kuitenkin keskittämään energiaa myös lepäilyyn, jotta tämä flunssa hävittäisi pahimmat siivet viikonlopun aikana. :)


Viime päivinä on vaan tapahtunut monia ihania, pieniä juttuja. Kahvittelu Miikan kanssa, synttärijuhlat ystävän/perheen luona ja viimeisimpänä suuri muutos kodin sohvien järjestyksessä. Pikkujuttuja, mutta tavallaan niin isoja ja kivoja. :) Niin, ja ostinpa kuvassa näkyvän Cubuksen huivinkin eilen, se on niin pehmoinen ja iso, että en kestä. Yksi parhaimmista löydöistä hetkeen. Siitä tuleepi lisää kuvia tässä muutaman päivän sisään ja samaten meidän metsäkävelystä, jossa kyllä siis pääkuvattavina taisi olla yllätys yllätys meidän hauvat ja minä.

Tämmöistä siis tiedossa kunhan ehdin istahtaa hetkeksi koneelle näpyttelemään ja katselemaan niitä kuvia vielä läpi. Tänä yönä siirretään kelloja, joten kello on uuden ajan mukaan jo puoli kolme (?!) eli aika tosiaan mennä nukkumaan. Huomenna olisi tiedossa brunssia ja illalla katsotaan koulukavereiden kanssa erääseen kurssiin liittyvä leffa "Up in the Air". Vaikuttaa ainakin ihan viihdyttävältä! :)

Hyvää yötä siis ja kuullaan! 

4 kommenttia:

 1. Voi brunssi. Kuulostaa mukavammalta kuin työpäivä ;) Mukavaa sunnuntaita sitkeästä lunssasta huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa brunssi vaihtuikin vähän lennosta kahvitteluksi, mutta mukavaa sekin tosin oli. :) Toivottavasti selvisit jo työpäivästäsi, sekin voi olla ihan kivaa varmasti jos on viikonloppufiilis. Kyllä tämä flunssa tästä, ehkä!

   Poista
 2. Noniin päätitte siis siirtää niitä sohvia, hyvä! Paranemisia, sopis sun nyt pian tervehtyä. Ehkä sait auringosta D-vitskua tarpeeseen, toivotaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eilen aloitettiin joskus iltayhdentoista tienoilla siirtämään, mikäköhän järki siinäkin oli :D Ollaan oltu kyllä tosi tyytyväisiä tähän ainakin tämän päivän kokeilun perusteella, että eiköhän nämä näin päin jää ainakin toistaiseksi. Nyt on kunnon löhöilysohva leffailua varten ;)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)