14. maaliskuuta 2014

Perjantain fiiliksiä


Tämä päivä on ollut jotenkin nihkeä, semmoinen ettei saa oikein mitään aikaiseksi. En ole poikkeuksellisesti perjantaita täyttä päivää töissä, joten ajattelin sitten keskittyä täysillä opiskeluun sen sijaan. Päätin kuitenkin ensin nukkua "myöhään" eli yhdeksään vaihteeksi, sillä olen huomannut, että tiistain ja torstain myöhäisillan treenin jälkeen tarvitsisin keskimäärin enemmän unta. Nousin sitten siinä puoli kymmenen aikaan ja aamukahvin jälkeen lenkitin koirat. Miikka häsäsi kaikkea kotona ja keskittyminen oli sirpaloitunutta. Tein vähän, mutta en paljoa. Sitten tuli lounasaika, joka kotosalla aina venyy. Pian tulee koiralenkki ja sitten onkin jo ilta ja lähden äidille, mihin tämä päivä oikein häviää??
Huh, ei selkeästi minun päiväni tänään! Ehkä sitten joku toinen päivä onnistun olemaan tehokkaampi. Varsinkin nyt kun olen pyrkinyt rauhoittamaan viikonloppuja koulutöiden teolta, niin tämmöinen hiturointi ei oikein sovellu kuvioon. Aika todennäköisesti tässä joudutaan nyt sitten jotain tekemään viikonloppunakin. No joo, pitää muistaa, että itse sitä tulee itselle kaikki paineet luotua ja pitäisi vaan oppia rentoutumaan lyhyissäkin hetkissä eikä koko ajan pohtia kaikkia stressoreita. Siitä ei seuraa mitään hyvää. Eilen olikin aiheeseen liittyen ihana rentoutushetki luennolla, tuntui että poistuu ihan tilasta :) Semmoisia jos tekisi itsekseenkin enemmän niin ehkä olisi virkeämpi olo?Ihanaa kuitenkin, että viikonloppu saapuu ja saa puuhastella enemmän omia juttua. Ainakin haluaisin käydä läpi kirpputorille meneviä tavaroita läpi ja sitten pääsen kahteen hemmotteluun: sekä kampajaalle napsaisemaan kuivia latvoja pois että hierontaan ystävän luo. Tämän lisäksi syödään tänään tortilloja äidin luona ja ainakin toistaiseksi aurinko paistaa vielä. Kyllä tämä tästä taas, ehkä vähän kevätväsymystä vaan ilmassa :)

Rentouttavaa viikonloppua teille nyt ainakin! Älkääpä häsläilkö kuten allekirjoittanut vaan tehkää herkkusmoothieita ja ottakaa lungisti! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)