1. maaliskuuta 2014

Maaliskuun ensimmäinen päivä


Heipsan!

Onpas mukava aloitus viikonlopulle kun aurinko paistaa ja on raikas ja lämmin päivä. Oltiin tossa koirien kanssa aamulla kävelyllä kun jäin äidin kanssa siinä samalla höpöttelemään puhelimeen. Siinähän se lenkki sitten eteni ihan huomaamatta pidemmäksi kuin mitä olin ajatellut. Tarkoituksena olisi nimittäin käydä pitkä päiväkävely aurinkoisen lauantain kunniaksi, joten olin ajatellut, että aamulla voi sitten ottaa lungimmin. :) Ei tosin haittaa yhtään, mitä enemmän kävelyä sitä parempi mieli ja koirat tykkää! Vielä tässä on päiväkävelyseura tosin avoinna, joko nappaan jonkun ystävän mukaan tai sitten mennään jo päivemmästä äidin luo. Viimeistään ollaan illaksi kuitenkin maman luo menossa syömään, ehkä saunomaan ja yökyläilemään.Näiden lisäksi ajatuksena olisi edistää hieman kandia ja ehkä yhden toisen kurssin tehtävää. Hommaa on taas enemmän kuin huvittaisi tehdä, mutta jotenkin haluaisin enemmän ja enemmän pyhittää viikonloput vapaalle ajalle. Tiedän, että se ei käytännössä ole mahdollista, mutta kuitenkin sitä aina toivoisi. Jos olen viikolla töissä joku päivä tai muutamana päivänä niin luonnollisesti pitää sitten viikonloppuna tehdä joitain koulutehtäviä. Kuitenkin se vaan jotenkin ärsyttää, että työssäkäyvänä opiskelijana pitää koko ajan tehdä yli 40 tuntista viikkoa. Eipä siinä, sitähän se meininki on, mutta kuitenkin tuntuu välillä niin epäreilulta kun olisi kiva viettää ihan niitä oikeitakin vapaapäiviä eikä aina niin että pitäisi joku homma hoitaa viikonloppunakin. Buu. Ehkä se siitä ja taas jossain vaiheessa saan täysiä vapaapäiviäkin, ne kun oikeasti ovat kuitenkin tosi tärkeitä.
Nyt elelläänkin jo muuten maaliskuuta! Jee! Tavallaan voisi kai sanoa kevään koittaneen? Tämä talvi oli kyllä uskomattoman lyhyt ja outo. Yhtäkkiä tuli hirveät pakkaset, joita kesti se muutama viikko ja sitten lauhtui taas nollaan. Muutamaan kertaan on myös lunta sadellut, mutta ei suuria määriä niin kuin viime vuosina. Ja nyt koko helmikuun ajan on alkanut kevät jo pilkottelemaan, siis ihan ihmeellistä. En tosin valita yhtään vaikka jos saisi toivoa, niin yhdistäisin tähän vielä kuivat kadut, jotta koiria ei tarttisi pestä. ;)

Mutta nyt tosiaan hetkeksi niiden hommien pariin ja sitten poikien kanssa pitkälle päiväkävelylle nautiskelemaan maaliskuun ensimmäisestä päivästä. Se on kevättä nyt, kuulkaas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätähän viestiä käynnistäsi :)