20. maaliskuuta 2014

Good morning, princess!




Pienempänä usein äiti herätti minut näihin sanoihin. Aamu alkoi aina astetta verran paremmin sillä kuka nyt ei haluaisi prinsessana herätä :) Olen itse aamuihminen, mutta myös aamu-uninen, jonka kombo aiheuttaa usein ongelmia. Haluaisin herätä pirteänä kukonlaulun aikaan, mutta todellisuudessa vedän peittoa vaan tiukemmin korvien yli silloin. Jos joskus erehdyn tai joudun pakon saattelemana nousemaan erittäin aikaisin eli kuuden jälkeen niin hetken unihiekkoja karisteltuani olen yleensä aika virkeä ja iloinen uudesta päivästä.




Tänään heräilin hassusti paljon ennen varsinaisen kellon soittoa ja päätin samalla sitten nousta ylös. Olin ilmeisesti ajastanut valoherätyskelloni liian aikaiseen ja tämä tyttöhän heräsi siihen valoon sitten. Ei haittaa yhtään, oltiin nimittäin heti heräämisen jälkeen poikien kanssa jo reippaana ulkoilemassa ja sisälle tullessani keitin kahvit. Nyt alan hiljalleen valmistautumaan päivään ja nautin tästä myöhäisemmästä aamusta. Haen kummipojan matkaan ja mennään entisen työkaverini luo visiitille. Ahkeroin eilen illalla tämän aamun verran niin saan nyt hyvillä mielin käyttää arkipäivää ihan muihin hommiin kuin opiskeluun :) Sitä on tiedossa sitten iltapäivällä luennon merkeissä!


Nyt on mentävä kuitenkin valmistautumaan ja ehostamaan Prinsessa Ruususta. Oikein ihanaa ja aurinkoista päivää teille kaikille! <3

4 kommenttia:

 1. Aikaisten on ihana herätä, kerkeää tekemään niin paljon enemmän koko päivän aikana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, olen ihan samaa mieltä! Varsinkin kun ainakin omalla kohdallani ovat aamutunnit usein ne tehokkaimmat opiskelun ja työskentelyn saralta. Ainut vaan, että se herääminen tuntuu niin vaikealta :D Itse en ainakaan ikinä herää ilman kelloa ennen seitsemää pirteänä. Sitä päivää odotellessa..

   Poista
 2. Heh, pitääkö siskon antaa jotain pirteysvinkkejä aamuun ;) t. ylös päivittäin siinä 4.30

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa aina niin hirveältä kun kuulee sen ajan :D Mutta tässähän onkin kyse pakon takia nousemisesta, eikö? Luulen, että säkin porskuttaisit sinne yhdeksään kymmeneen helposti, jos ei tarvitsisi töiden takia herätä ajoissa. Mutta vinkkejä saa kyllä antaa!

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)