11. maaliskuuta 2014

Ajatuksia blogin aihealueista


Hellouuu,

Ja pahoittelut hiljaisuudesta viime viikkojen aikana. Täällä ollaan menty väkkäränä, mutta ei näköjään blogin suhteen. Ehkäpä tämä keväänalku toisi hieman tunteja vuorokauteen ja mieleen ja samalla alkaisi blogikin heräillä talviuniltaan. Olisi ihan aikakin ettei täällä ole ihan hiljaista koko ajan, eikös? Huomenna on jännittävä päivä tiedossa, nimittäin Fasulta napataan eläinlääkärin hoivissa maitoyläkulmahampaat pois. Ne eivät millään suostuneet häviämään itsekseen ja viereen on jo kasvaneet uudet rautakulmahampaat, joten siksi täytyy vapauttaa niille tilaa ja viedä poika lekuriin. Pääsee mama sitten kotona hoivailemaan pientä potilastaan <3 Toivottavasti kaikki menee nopeasti ja hyvin.

Olen tässä viime päivinä kyllä ajatellut blogia ja miettinyt, josko pitäisi kertoa täällä vähän enemmän myös viikon treenailuista. Jotenkin se urheilu on sinänsä niin osana arkea ettei tule ajateltua sitä blogin yhteydessä tai otettua mitään aiheeseen liittyviä kuvia. Sitä vaan menee ja tekee ja saa hyvä fiiliksen treeneistä! :) Toisaalta joskus taas lähtö takkuaa ja pahasti ja on kertoja, jolloin treenit on vaan jätettävä syystä tai toisesta väliin. Kuitenkin yleisesti pyrin melko paljon liikkumaan, joten mietin josko siihen liittyviä mietteitä jakaisi hieman enemmän täälläkin. Me ainakin kotona puhutaan tosi paljon urheilusta ja erilaisista liikkeistä mitä sopivat millekin lihakselle. Enemmänhän se on semmoista arkipohtimista vaan, mutta itse kyllä bongailen usein juuri blogeista hyviä vinkkiä omaankin treenaamiseen. Mitäs olette mieltä jos täällä näkyisi vähän enemmän urheilukuulumisiakin? Kiinnostaako yhtään vai voisiko toimia jopa motivaationa? :)Mitäs muuta, meillä on huhtikuun alussa alkamassa semmoinen muutaman viikon hyvinvoinnin ja puhdistuksen kausi. Aiotaan miettiä jokaiset ruoka-aineet etukäteen ja käydä suunnitellusti kaupassa ennen sitä ja toki aikanakin. Jätetään pois turhat sokerit ja valkoiset jauhot sekä mahdollisesti ihan kahvikin, siitä pitää tosin vielä puhua ;) Tavoitteena on puhdistaa keho kerrankin kunnolla ja samaan aikaan kuitenkin voida hyvin ja kyetä urheilemaan. Tämän takia emme lähde paastoilemaan mehuilla tai ilman ruokaa, koska tavoitteena ei ole menettää perusjaksamista arjessa vaan enemmänkin kohentaa sitä. On hyvin todennäköistä, että ensimmäisinä päivinä ilmenee joitain vierotusoireita, mutta uskon niiden siitä sitten laantuvan. Kaiken A ja O on varmistaa riittävä ruoan saanti ja keksiä jotain terveellisiä herkkuja. Saapi nähdä keksitäänkö me vielä ihan jotain raakaruokajuttujakin vai meneekö ihan liian hifistelyksi.

Mutta, tästä lisää sitten kun sen aika on. Nyt maaliskuussa nautin vielä halutessani herkuista ja valmistan itseäni tulevaan koitokseen. Itse asiassa keittiön pöydällä odottelee Tapiolan Kaisan Cafésta Miikan yllätyksenä tuoma jättikorvapuusti - täytyykin mennä!

2 kommenttia:

  1. No aikamoista hyvinvointikuuria pukkaa, ehkä tuommonen inspiroi muutenki funtsimaan parempia ja keveempiä reseptejä, hyvä! Ja paras lopetus, hyviä korvapuusteja vaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ajatuksena olisi just aluksi ottaa tehokuuri (noin pari viikkoa) ja sen jälkeen pohtia kokonaisruokavaliota vielä uudelleen. Toki sen jälkeen on taas lepsumpi meininki hieman, mutta toivottavasti jotain jää käteenkin ja voi hyödyntää taas myöhemmin. Sen verran olisi tarkoituksena kuitenkin perehtyä puhtaan ruoan maailmaan ettei sitä kaikkea voi sitten unohtaa! Ps. Oli muuten hyvää pullaa :D Söin puolet tiistaina ja puolet keskiviikkona, ne on niiiin isoja.

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)