26. maaliskuuta 2014

Aaaatssiiih!


Jaahas nyt se sitten taas iski - joku pöpö nimittäin. Salakavalasti soluttautui kehooni ja tänään aamulla päätti nostaa kehoni lämpötilaa 38 asteen tienoille. Olo oli ihan hyvä muuten, mutta pientä lämmönvaihtelua tuntui kyllä hassusti. No mikäpäs siinä, olin kuitenkin jo valmistautunut luennolle niin päätin sitten sinne mennäkin, mutta loppupäivä on kulunut ja tulee kulumaan kotosalla sängyssä konetta naputtaen. Opiskelija ei oikein sairauslomapäiviä tunne ja kun esseet ja ryhmätyöt painaa päälle niin ei auta muuta kuin tehdä. :) Okei, toki jos jonkun kuolemantaudin saisi niin sitten vaan meiliä proffille etteivät ihmettele missä palautukset viipyvät.Sairaudesta viis, ulkona on tänään ollut ihan mielettömän aurinkoinen sää ja vaikka sitä pääsenkin lähinnä sängyn pohjalta katselemaan niin sekin piristää jo kummasti. Välillä ihan pysähdyn vaan katselemaan ulos ikkunasta ja huomaan hymyileväni, selvästi jotain keväthulluutta tai flunssahouretta. Eniten kyllä harmittaa tällä hetkellä ettei pääse treenaamaan. Tekisi niiiiin paljon mieli mennä salille punttailemaan ja venyttelemään ettei tosikaan! Mikä siinä on, että aina silloin kun olisi intoa niin ei pääse ja mistä vetoa, niin ensi viikolla sitten taas ei yhtään huvittaisi ;) Voisin kyllä myydä munuaisenikin, jos pääsisin ilta-aurinkoon hölköttelemään lenkille hyvän musan tahdissa.


Jeps jeps, mutta nyt on aika taas syventyä artikkelin ja miniesseen pariin. On ihanaa kun voi kerrankin vaan hyvällä omalla tunnolla lökötellä sängyn pohjalla tietäen ettei tarvitse tehdä mitään erikoista. Pikkaisen vaan vaivata älynystyröitä koulutöiden parissa ja sitten lukea jotain kirjaa ennen nukkumaanmenoa. Okei, edelleen haluaisin lenkille ja salille, mutta tämä tulee myös hyvänä kakkosena! :D

Mukavaa keskiviikkoiltaa sinne!

2 kommenttia:

  1. Paljon paranemisia!! Mahtavan näkönen toi hippikukka, heiluu joka suuntaan, aikamoinen hortonomi oot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo en tiedä mikä sitä kukkaa vaivaa?! Olen kastellut sitä ohjeiden mukaan ja nyt laitoin viileään parvekkeelle, mutta näyttää ihan räjähtäneeltä edelleen. Yritys jatkukoon.. Ja kiitos, olo on aika hirveä. Tuntuu kuin joku olisi ajanut työmaakoneella pään yli eli huomista odotellessa ja parempaa oloa.

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)