24. maaliskuuta 2014

A weekend with a surprise


Voi että mikä viikonloppu ja mikä väsymys! Ryhmätyö maanantaina kello 8. 15 ei ehkä ollut ihan parasta viikonlopun rientojen jälkeen, mutta toisaalta on sitä saatu sitten tänään aikaiseksikin vaikka ja mitä, joten ei käy valittaminen. Voi pojat, olipas kyllä viikonloppu. Joku nimittäin yllätti minut ihan täydellisesti - niin etten voinut kuvitellakaan.

Lauantaina juhlistettiin tosiaan niitä ystävän synttäreitä, joista mainitsinkin jo viime viikon puolella. Tämän vuoksi päätin sitten opiskella perjantaina hieman pidempään ja siinä seitsemän pintaan kulutin vielä kirjaston penkkiä lukukaverin kanssa. Olin juuri pohtinut lopettamista sillä aivot alkoivat jo puutua pitkän opiskelupäivän jälkeen kunnes alkoi tapahtua kummallisia asioita. Miikka yritti soittaa sekä minulle että lukukaverillenikin eikä kumpikaan meistä aluksi huomannut sitä. Soittaessani takaisin, ei hän vastannut enää soittoon. Eihän se niin kummallista sinänsä ole kunnes äitini soitti pyytäen, että tulisin parkkihalliin. Kuului ruks ja raks päässäni ja pohdin, että mitäs nyt oikein on tapahtunut. Ensin Miikka soittaa ja sitten äiti hieman oudonkuuloisena. Jotain on varmaan sattunut..

Keräsin kimpsut ja kampsut ja lähdin vauhdilla parkkihallia kohti. Siinä sitten pääsin liukuportaat alas kunnes joku koputti olalle ja sanoi minun tiputtaneen jotain. Käännyin ympäri hieman kiirehtien sillä tiesin äidin jo odottavan. Kukas se siinä sitten olikaan, en edes hetkeen itsekään tajunnut. SISKO oli tullut Hampurista saakka viikonlopuksi kylään salaa!!! Ihan pienen pienen tovin sai tyttöä katsella, että edes tunnisti ja tajusi mitä tapahtui :D Ihmettelin vaan kovasti ensin, että kukas ihme se siinä on ja sen jälkeen, että oltiinko me sovittu treffit tai jotain. Ööö.. Aivan paras yllätys ja sen myötä muuttuivat sitten viikonlopun suunnitelmatkin pitkälti muuten kuin juhlien osalta.Huh, olipas hauskaa kaikin puolin niin lauantain juhlissa kuin muutenkin! Paljon kivoja ihmisiä, ruokaa, juomaa ja naurua. Nähtiin siskon kanssa viimeksi jouluna, joten viime kerrasta oli vierähtänyt jo ihan liiaksikin aikaa. Ensi kerran nähdään sitten toivottavasti Hampurissa ensi kuussa :)

Ensi viikonloppuna uusiksi, jookos?! Lupaan mennä liukuportaiden alas odottamaan.

4 kommenttia:

 1. Hihi, meni kyllä niin nappiin kaikki, että on iloinen mieli itsellä vieläkin :) Ihan joka viikonloppu en kuitenkaan tähän kykene ;) Mut ei siihen nyt niin kauaa mee ni nähdään taas! Kiitos vielä kestityksestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappiin meni joo lukuunottamatta sitä meidän oven takana hillumista :D Vieläkin vähän harmittaa ettei se onnistunut, olisi meinaan ollut sekin aikamoinen setti. Ja olisin tietysti halunnut olla myös kärpäsenä katossa ja hihitellä niille huivitempuille. No ensi perjantaina sitten ;) Eipä kestä, ihanaa kun kävit. Bis später!

   Poista
 2. No ihan sama mun mielestä millä tapaa se onnistui, pääasia et sain yllätettyä ;)

  VastaaPoista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)