11. helmikuuta 2014

Otoksia viikonlopulta ja suunnitelmia seuraavalle!


Jotenkin sitä on ihan sekaisin päivissä siinä vaiheessa kun palaa maanantaina takaisin reissusta. Tänään olen joutunut koko ajan pohtimaan mikä paikka, mikä aika -kysymyksiä ja yrittää herätellä itseäni maanpinnalle. Hyvin se pienikin irtiotto irrottaa jo arjesta ja sitä on taas ihan pihalla kuin lumiukko. Onneksi tänään selvisin kuitenkin oikeeseen paikkaan oikeaan aikaan, huh ;)
Viikonloppuna olikin hyvin karvatassuja pyörimässä ympärillä kun niitä löytyi talosta yhteensä jopa kolme. Oli isompaa ja pienempää, vaaleaa ja tummaa. Fasu ihmetteli tapansa mukaisesti alkuun maailmanmenoa hieman epäröiden, mutta aika nopeasti ymmärsi kuitenkin ettei iso Luna-koira ole pelottava vaan ihan rauhallinen hengailukaveri. Välillä sai poikia hieman toppuutella leikeissään, mutta hyvin ne kuitenkin käyttäytyivät koko reissun ajan eikä tarvinnut ainakaan pahemmin hävetä. Mitä nyt joku köynnös piti näköjään irrottaa ruukusta ja kuljettaa sitä mukanaan...
Kuvassa näkyvät kengät ovat yhdet lemppareistani vaikkakin jo hieman huonokuntoiset. Ostin ne muutama vuosi sitten talvikengiksi ja hyvin ollaan yhdessä selvitty. Nyt tosin niistä huomaa tekonahan heikkouden kun pinta on mennyt ihan pilalle ja muutenkin sivuista tulee jo vedet läpi. Buu. Onkohan näille enää mitään tehtävissä vai joko tämä on viimeinen talvi ihanille karvatossuilleni?Onpas kuluneet tossut, antakaahan ihmeessä tietämättömälle vinkkejä! Enää ei tunnu rasvailut riittävän tähän hätään..

Kalenterissani lukee tämän viikonlopun kohdalla "lukuviikonloppu" mikä tarkoittanee erittäin ahkeraa lukemista. Päätin kuitenkin raivata sunnuntaille tilaa tuttavaperheen lapsen synttäreitä varten sillä eihän niitä voi jättää välistä opiskelun takia. Ainakaan kun ei ihan hengenhätä ole. :) Sitten sattumoisin tässä on ajautumassa toinenkin puuha viikonlopulle, tosin se saattaa siirtyä myös maanantaille. Pääsen nauttimaan vedestä ja hoidoista, ahh. Kyseessä on siis syntymäpäivälahjani, jonka sovimme käyttävämme vasta ensi viikon viikonloppuna palkintona tentistä selviämisestä, mutta ystävänpäivätarjoukset hieman viivyttivät suunnitelmiamme. Siitä lisää kunhan kaikki selviää!

Nyt lähdenkin tästä ensin ulkoilemaan koirien kanssa ja siitä sitten treeneihin. Illalla on tiedossa suunnitelmatuokio murun kanssa ja hetki lepäilyä. :) Mukavaa tiistai-iltaa teillekin!

9 kommenttia:

 1. Tyyppi kuvailee jotain vanhoja kenkiään :D Pihakengiksi nuo vaan, eikai niille hirveesti oo tehtävissä. Minäkin olin ahkerana tänään salilla, uujee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, ei ne nyt niin vanhat ole :D Ja tykkään niistä kovin, joten mietin miten niitä voisi elvyttää. Ehkä suutari tekisi niille jotain? No joo saattaa olla turha toivo..

   Oot käynyt nyt kyllä ahkerasti salilla! Montas kertaa on tullut viikossa? Mulla meni treenit mönkään, lähdin viime tipassa koirien säätämisen vuoksi ja lopulta en saanut parkkipaikkaa.. En viitsinyt sitten jättää sakkopaikalle niin lähdin kotiin. Ärsytti kyllä niin paljon, eka kerta kun näin kävi. Noh, pikkujuttu sadan vuoden päästä sanoo Miikka aina :) Että ei niin mukava alkuilta vaikka se onneksi siitä parani kuitenkin!

   Poista
  2. On sulla joo pienet suuret murheet :) Mä yritän käydä noin 3 kertaa mut usein jää kahteenkin. Täytyis vielä kans vähän ryhdistäytyä nyt ku on se kortti.

   Suutarilla kannattaa käyttää nahkakenkiä, eiksö nuo ole muovia..

   Poista
  3. No eikö ne arjen pienet murheet tunnu aina kuitenkin suurimmilta :) Muovikengät ne on joo tai jotain vastaavaa. Hyvin oot käyny treenaamassa, millos sun salikortti menee sitten umpeen? Mä pääsen tänään Fressiin treenailemaan maman kanssa ystävänpäivän kunniaksi, jee!

   Poista
 2. Tervetuloa vaan! Täällä odotetaan teitä jo nyt. H on kyllä sitä mieltä että hän peruu tulevat siskon synttärit. Ihan turhat juhlat kun ei ole omat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikä!! :D Voi pientä.. Ja kun omiin synttäreihinkin on sitä matkaa vielä melkoisesti. No ehkä muutamat herkut synttärisankarin kunniaksi muuttaa pienenkin mielen ja se hiffaa että tää onkin ihan kiva juttu ;) Sunnuntaihin!

   Poista
 3. Mun vinkki = uudet kengät ;) /kaija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, niinkö meinaat. Miksi kaikki kivat tavarat menee aina rikki.. Tämän takia tuntuu nykyään "fiksummalta" ostaa laukut ja kengät nahkaisina tai kankaisina, jotta ei sitten mene rikki samantien.

   Poista
  2. Toivottavasti voit jo muuten paremmin! :)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)