22. helmikuuta 2014

Lauantain kuulumisia


Heippa lauantaipäivään!

Taas on viikonlopun aika ja hetki tehdä vähän omia juttujakin enemmän. Tällä viikolla tosin flunssan oireet ovat painaneet niin paljon niskaan, että parasta hommaa viikonlopulle lienee ihan vaan lepäily ainakin suurimmaksi osaksi. Hirveästi tekisi mieli kaikkea puuhata, mutta toisaalta olisi kiva saada lämpöily loppumaan ja urheilutkin takaisin käyntiin. Kahteen viikkoon en ole Krav Magassakaan käynyt, ensin kiireen ja sitten kipeilyn vuoksi ja voin kertoa, että se ottaa päähän aika urakalla. Siksipä missiona olisi olla täysin terve ensi tiistaina, joten pääsen taas sinnekin näyttämään naamaani. Yleensä ei harmita maksaa kahdesta eri urheilupaikasta, mutta näin sairastelun aikana se kyllä ärsyttää kovin. Ehkäpä ensi viikko olisi siis ihan eri meiningeissä, näin sopii toivoa!

Ihan ei tämä viikonloppu mene kuitenkaan sängyn pohjalla sillä tänään lauantaina on tiedossa rakkaan ystäväni valmistujaiset. Olin jo suunnittelut varaavani kerrankin enemmän juhlille aikaa (myös sunnuntain puolelta), mutta ne suunnitelmat näyttävät nyt kariutuvan tämän lämpöilyn myötä. Kuitenkin aikeissa on mennä paikalle onnittelemaan ja onneksi sain suunnittelemani muffinssitkin leivottua tuliaisiksi! Ajattelin, että olisi kiva kerrankin tehdä jotain herkkua vietäväksi normaalien lahjojen sijaan vaikka kyllä tässä jotain muutakin on tuliaisiksi mielessä. Yllätyn aina todella paljon, jos joku tuo juhliini itse tehtyjä makeita tai suolaisia herkkuja, joten siksipä haluan pistää ilon eteenpäin ja ilahduttaa ystäväänikin. :)


Nämä kuvat tuli napsittua sinä viikonloppuna kun käytiin Kouvolassa, täälläpäin ei nimittäin ihan näin paljon lunta ole. Eilen vielä tuprutteli lunta jonkun verran, mutta tänä aamuna se oli valitettavasti jo sulanut pois. Oli hauska muuten kun kävin aamukävelyllä koirien kanssa niin olin vaan tosi innostunut raikkaasta ilmasta, joka poistaisi aamunaaman turvotuksen tavallista hieman pidemmän nukkumisen jälkeen. Takaisin palatessa sitten havahduin yhtäkkiä katselemaan kuinka ruma se ilma oikeastaan olikaan -harmaata ja märkää. En ollut yhtään edes kerennyt semmoista ajatella, kun keskityin vaan siihen raikkaaseen ilmaan ja siihen kuinka se piristää heti aamusta! :D Joskus sitä tulee keskityttyä ihan outoihin asioihin, mutta tällä kertaa ehdottomasti parempi näin.


Käytiin tänään aamupäivästä hakemassa meille Huuto.netistä huutama viininpunainen työtuoli. Olen edelleen sitä mieltä, että semmoiset perinteiset toimistotuolit ovat melko rumia, mutta nyt meni käytännöllisyys ennen kaikkea. Olen melko paljon koneella joka päivä, sillä kaikki koulutehtävät ja kandin kirjoittelu liittyvät tietokoneeseen ja toimistotyöt ihan saman verran. Näpytän konetta siis päivittäin jos en edellä mainittujen tehtävien parissa niin sitten tätä blogia kirjoittaessa. Kärsin usein niskahartiapäänsärystä, jonka yksi syy on alaviistoon katsominen kirjoittaessa. Keittiötuolilla istuessa asentokin on välillä mitä sattuu ja niskaa kolottaa jatkuvasti.

Näinpä päätettiin ostaa toimistotuoli ainakin nyt tälle keväälle ja katsoa, josko siitä olisi jotain apua tähän vaivaan! Siinä tuolissa on se ominaisuus, että voi rullailla ylös- ja alaspäin, joten käytännössä voin liikutella sitä huoneesta toiseen eri pöytien ääreen ja aina vain muuttaa korkeutta. Tällä hetkellä olen itse asiassa aika innoissani siitä tuolista :D Pitääkin kertoa tuloksista sitten myöhemmin!

Mutta nyt toivottelen oikein mukavaa lauantaita teille. Lähipäivinä olisi tiedossa ainakin meidän tämän vuoden matkailusuunnitelmien avaamista ja ajattelin jakaa teille myös muutamat hellyyttävät kuvat Fasu-pennusta. Tämmöistä siis ainakin tiedossa, kuullaan taas! :) 

2 kommenttia:

  1. Itsekkin hemmetin flunssan kourissa ollut jo viikkoja, ihanaa ko alkaa olokin helpottamaan :) Pitäisi vaan ottaa rauhallisesti (jos vain voisi ) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, nyt sitä flunssaa tuntuu tosiaan olevan ihan älyttömän paljon liikkeellä. Melkeinpä enemmistö tutuista on ollut kipeänä kuin terveenä, ei yhtään hyvä.. Hienoa, jos sulla alkaa olo jo helpottamaan! :) Se on se lepo kai se avainsana, mutta usein vain harmillisen vaikea toteuttaa. Huomasin, että taidat olla armeijassa tällä hetkellä, itselläkin on kaksi naispuolista kaveria käyneet intin. Tsemppiä sinne! :)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)