23. helmikuuta 2014

Hellyyttäviä kuvia meidän koiranpennusta


Tuntuu siltä, että pian Fasua ei voi kutsua enää pennuksi vaikka joidenkin mukaan koira on pentu vuoteen tai puoleentoista saakka. Vielä aion siis puhua meidän pennusta ja ottaa siitä kaiken ilon irti, sillä seuraavaan pentuun lienee jo sitten monen monta vuotta aikaa. :) Meille kaksi on ihan sopiva koiraluku enkä usko, että tullaan ikinä hankkimaan enempää kerralla. Ehkä sitten kun joskus Rockysta aika jättää tuhannen vuoden päästä, niin voitaisiin hankkia Fasulle kaveri. Toisaalta mitäpä näitä miettimään kun on vielä niin monta yhteistä vuotta toivottavasti edessä molempien kanssa.

Fasu on saanut luonnetta paljon viime viikkojen aikana, joka johtunee pitkälti hampaiden puhkeamisesta. Ikävä kutina on saanut pojan välillä melkoisen hermostuneeksi ja sitä kautta välillä myös omistajansa ;) Onneksi meitä on kaksi niin tiukan paikan tulleen hermostuneempi voi poistua paikalta, haha.. Toisaalta Fasu on edelleen äärimmäisen helppo tapaus suhteessa Rockyyn pentuna, joten ei ole mitään valittamista pikkupojan touhuista. Intoa ja energiaa saa riittää kunhan sitä älliäkin löytyy samalla hieman!

Meillä oli eilen aivan huippuilta ystävän valmistujaisissa ja oli ihana viettää monen monta tuntia yhdessä. Syötiin suolaisia ja makeita herkkuja, maisteltiin boolia ja vähän muuta juomaa ja katseltiin ohessa Suomen jääkiekkopeliä. Vaikka en sen kummemmin olympialaisia ole seurannutkaan niin olihan se ihan mielenkiintoista nähdä pronssiottelu ja päästä kuulemaan varsinkin Selänteen jäähyväissanat matsin jälkeen. Ei kai sitä ikinä tiedä millon hänkään malttaa pois jäädä, mutta ilmeisesti nyt olisi oikeasti jo siitä kyse? Hieno peli oli kyllä ja Suomi vei peliä ihan täysin alusta loppuun!

Lähdin sitten kotia kohti muiden siirtyessä baariin sillä halusin tulla kotiin parantelemaan itseäni uutta viikkoa varten. Olo on tässä jo kohentunut, mutta toivoisin, että lämpöily jäisi tähän päivään niin en halunnut uhmata luonnon voimia lähtemällä vielä kaiken lisäksi hippailemaan yötä myöten. Kerrankin olisi kyllä ollut hauska oikeasti lähteä, mutta kyllä teki hyvää tulla kotiinkin meidän karvapalleroiden luo. <3
Sisko taisi sanoa, ettei yllä olevaa kuvaa tarvitse tänne laittaa, mutta nyt on kyllä ihan pakko kun niin hauskalta näyttää! Fasulle on siis kasvanut kulmahampaat muutaman viikon sisään ja vielä odotellaan sormet ristissä josko ne aikaisemmat maitohampaat suvaitsisivat poistua tieltä. Varsinkin alahampaat näyttää aika koomiselta, kun keskeltä on kasvanut rautahampaat ja maitohampaat nousee vierestä piikkeinä. Nyt vaan kovasti sitten vetoleikkejä ja luiden jauhamista niin ehkäpä päästään eroon noista maitohampaistakin ilman eläinlääkärin apua.

Tänään olisi ohjelmassa kotona puuhastelua siivouksen merkeissä ja voisin täyttää hieman jääkaappiakin samalla. Ajattelin tehdä jotain näppärää ruokaa hieman enemmän mitä voi sitten syödä ainakin vielä maanantaina ellei tiistainakin. On paljon kivempi aloittaa viikko niin, että on siistiä ja ruokaa kaapissa kuin heti jo maanantaina ahdistua siitä mitä soisi. Vielä pitäisi vaan miettiä mitä hyvää sitä voisi laittaa!

Uudistin hieman blogin ilmettä muuten keskittämällä otsikon ja päivämäärän, miltäs näyttää? Olen vihdoin myös onnistunut ottamaan instagramin käyttöön, josta minut löytää nimimerkillä rosimariela sekä lisäsin blogin sivuun vaihtuvan kuvavirran, jossa pyörii niitä kuvia. Vielä kun saisi sen bannerin vaihdettua ennen kesää :D Pikkuhiljaa pikkuhiljaa! 

Hei ihanaa sunnuntaita kaikille!

4 kommenttia:

 1. On se vain suloinen. Meidän vauva kotiutuu ensiviikolla. Jännää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ihanaa! Tavallaan haluaisin meillekin taas semmoisen minipennun kotiin :D Ne tuoksuukin niin hurmaaville, ja tekee vaan mieli halia ja pusutella koko ajan <3

   Poista
 2. No laitoit sen kuvan sit kumminkin, ketäpä ei kiinnostais Fasun suun sisus :) Terveempää uutta viikkoa ja vielä terkut Damdamdamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli pakko laittaa :D Eikö olekin hieno kuva! Kiitos, vielä hieman kamppaillaan lämmön kanssa, mutta kyllä se siitä. Nauttikaahan lomailusta ja myöhäisistä aamuista! :)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)