8. tammikuuta 2014

VINKKI: Hajuvettä matkapullossa


Yksi joulun jännittävimmistä lahjoista oli toivomani hajuveden matkapullo, jota on helppo kantaa mukana reissussa, salilla tai yökyläillessä. Käytän päivittäin hajuvettä, mutta salille mennessä (ja sieltä matkaa jatkaessa) tulee hajuvesi lähes poikkeuksetta jätettyä kotiin sen painon vuoksi. Tuntuu hölmöltä kantaa mukanaan rikkoutuvaa pulloa täynnä nestettä, kun sieltä riittää vain se yksi suihkaus tuoksua tuomaan.Siskoni oli ensimmäinen, joka tutustutti minut tähän Travalo- merkkiseen hajuveden matkapulloon, joka on kooltaan huulipunahylsyn kokoinen. Ostaessa mukaan tulee ylläolevassa kuvassa näkyvä suojakotelo, jota ilmankin voi matkahajuvesipulloa kuljettaa. Näitä saa ainakin lentokoneesta ostettua ja sielläpä tulin näihin toista kertaa törmänneeksi. Aivan huippu keksintö ja nyt sain omanikin otettua käyttöön! :)
Matkasäililön täyttö on älyttömän helppoa: otat vain isosta hajuvesipullosta korkin ja metallisen suihkautusosan pois ja laitat matkasäiliön näkyvissä olevan tapin päälle. Painamalla matkasäliötä (itse myös pumppasin) täyttyy säiliö hiljalleen lempihajuvedellä. Itse en sitä tällä kertaa ihan täyteen täyttänyt, koska mahdollisesti haluan sen hetken päästä täyttää jollain toisella tuoksulla. Hajuvedethän ovat äärimmäisen riittoisia ainakin omassa käytössäni, joten puolikkaallakin matkapullolla päästään vaikka kuinka pitkälle.

Uuden matkapullon ansiosta voin siis jatkossa kantaa hajuvettä meikkipussissa mihin vaan ilman ongelmaa "turhasta tavarasta" tai painosta! Kaiken lisäksi matkapullo on vielä kauniinnäköinenkin, joten siitä plussaa. :) Vielä en ole mitään negatiivista havainnut ja tuskinpa sellaista löytyykään, jotkut tavarat on vaan niin näppäriä!                                                            Tämmöistä vinkkiä tällä kertaa!


4 kommenttia:

 1. Toi on niiiin paras! Mulla se asuu meikkilaukussa aina! Ainoa "paha" on että niitä on vain yksi joten jos haluaa tuoksua jollekin toiselle niin pitää raahata koko pullo. Joten haisen aina samalle ;)
  J

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että muutkin ovat löytäneet jo tämän tai ainakin me onnekkaat! Jep, ehkäpä siinä pitäisi käyttää siis kakkostuoksua mukana ja kotona jotain toista, jotta voisi käyttää säännöllisesti montaa? Tai sitten vaan satsaa toiseen matkapulloon. Toisaalta itse en niin kovin tuoksuriippuvainen ole, että voin helposti huidella myös ilmankin, mutta tämä pelastaa monet reissut siinä mielessä ettei tartte tuoksua samalta kuin kaverit :D Montakohan kertaa sitä on tullut lainattua joltain..

   Poista
 2. Hyvä että on käyttöä :)

  VastaaPoista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)