24. tammikuuta 2014

Viikonlopun suunnitelmia ja kuulumisia


Heippa!

Ihanaa, että on viikonloppu ja vapaa-aika koittaa vihdoin. Tämä viikko on ollut erittäin työntäyteinen ja hektinen ja muutama päivä on tullut vedettyä putkeen aamusta iltaan niin, että illalla kerkeää iltapalan verran hengähtää ennen unta. Koirien hoito on jäänyt toisen osapuolen hoidettavaksi joinain päivinä lähes kokonaan vaikka yleisesti otankin suuren vastuun niistä. Onneksi joka viikko ei ole näin täynnä toimintaa vaikka ihan kivaa onkin ollut. Ensi viikolla ehdin taas paremmin ulkoilla itse koirien kanssa ja puuhailla kotosalla.

Olin juuri saunomassa ystävälläni hänen ja kummipoikani kanssa ja nyt lekottelen kotona. Saunan jälkeen on aina niin ihanan rento fiilis ja kun välimatka ei päätä huimaa niin pääsee sitten nopeasti kodinkin lämpimään takas. Voi kun meilläkin olisi oma sauna! Kyllä sille käyttöä tulisi, varsinkin nyt paukkupakkasilla, mutta ihan muutenkin. Olen semmoinen saunahiiri, että tykkään saunoa aina mahdollisuuden mukaan jos on hetkikin ylimääräistä lekoitteluaikaa. Sauna rentouttaa niin paljon, että harvemmin uskallan käydä aamuisin saunassa. Joskus salilla on tosin kiva käydä aamutreenin jälkeen varsinkin viikonloppuna lyhyesti saunomassa ennen päivän muita puuhia, mutta ehkä ero aamusaunan ja iltasaunan välillä on juuri aamusaunomiseen käytettävä lyhyempi aika ainakin omalla kohdallani. Iltaisin tulee saunottua sitten himpun verran pidempään.

Fasupapana oli tänään viimeisessä penturokotuksessa eli nyt pitäisi olla poika sitten hetkeksi rokotettuna. Paino oli tällä kertaa noussut paremmin ja muutenkin tyyppi oli aika lungisti ja iloisesti eläinlääkärin vastaanotolla. Se viihtyy siellä jotenkin hyvin eikä yhtään pelkää neuloja ja rokotuksia. Rabieskin iskettiin niskaan niin ettei Fasu edes vingahtanut! Olipahan helpompi omistajallekin sitten samalla. ;)

Huomenna suunnataan auton nokka kohti Hämeenlinnaa ja Fasun kasvattajaa ja käydään siellä moikkailemassa. Jatketaan matkaa siitä sitten kohti Kouvolaa ja Miikan isovanhempia. Vaikka nyt talvella olen tykännyt viettää viikonloput rentoillen kotosalla niin nyt on mukava lähteä jossain käymäänkin ja vähän irtautua sillä tapaa myös arjesta. :) Tekee hyvää itse kullekin aina silloin tällöin. 

Semmottii, kaipa sitä pitäisi itsekin laittaa kone kiinni ja alkaa vaikka lukea kirjaa. Sitten nukkumaan ja odottamaan huomista! Hyvää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Kyllä teidän partsilla nyt kelpaa hengailla :) Fasukin on taas kasvanut. Hyvää viikonloppua ja reissuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu niinpä! :) Tosin nämä kuvat otettiin ennen paukkupakkasia, nyt siellä ei tarkene Erkkikään (heh, terkut Erkille). Fasu on saanut painoa lisää ainakin kilon lähiviikkoina, joten huomaa kyllä, että on kasvanut. Ja muutenkin sen muoto on hieman jo muuttunut vankemmaksi vaikka onneksi on pentunen vielä. Kiitos ja hyvää alkavaa viikkoa sinnekin! Skypetellään pian :)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)