16. tammikuuta 2014

Torstai paketissa


Heipsan!

Taas on päivä pulkassa ja tällä kertaa vielä harvinaisen pitkä, mutta mukava päivä. Aamulla heräilin puoli kahdeksan aikaan ja menin kymmeneksi töihin koulutukseen. Päivä jatkui sieltä sitten koululle käymään läpi hylätyn tentin tuloksia tarkemmin "valitustilaisuudessa" ja siitä sitten luennolle. Se tentti siis on ehkä kauimpana omasta osaamisalueestani ja jäin 0,5 pisteen päähän hyväksytystä. Hylättyjä tuli semmoinen 52% kaikista tenttijöistä, että onneksi en ainakaan ollut yksin! :D Luennon jälkeen kurvailin äiskän luo hoitamaan talovahdin tehtäviä ja siitä suuntasin Budget Sportiin etsimään sopivia painikenkiä Krav Magaan. Satuinpa saamaan ne ihan alennuksella ja siitä olikin hyvä jatkaa matkaa Maga-treeneihin. Tarviiko edes sanoa, että nyt koiralenkin jälkeen vähän väsyttää? :)

Kiva päivä oli kuitenkin ja kaikki hommat meni yllättävän jouheasti. Tylsistymään ei tosiaan ehtinyt kun pääsi puuhastelemaan kaikkea niin monipuolisesti vaikka olenkin ihan huojentunut, että huomenna kaikki ohjelma on itsetehdyn aikataulun mukaista ja voin rauhassa mennä kirjastoon lueskelemaan ja opiskelemaan. Sitten onkin jo viikonloppu, tulipa nopeasti taas!Flunssa jatkaa kulkuaan edelleen, mutta hieman heikompana. Jaksan siis melko hyvin arkiaskareet, mutta treenit olivat vähän niin ja näin. Yritin kyllä tehdä rauhassa, mutta aina välillähän sitä vähän innostuu..;) Salilta pysyn nyt kuitenkin toistaiseksi poissa kunnes on oikeasti ihan terve olo, jotta ei tulisi mitään ikäviä jälkitauteja. Sitten voi taas paahtaa menemään ja hankkia kipeitä lihaksia!!

Jeppedistä, semmoista mukavaa siis tänne eli ei hirveen kummallista. Arki rullaa mukavasti tällä hetkellä ja on kiva päästä koulujuttuihinkin taas kunnolla kiinni. Lomaa en oikeastaan enää kaipailekaan paitsi lämpö tekisi tietysti terää. Nyt kuitenkin onneksi meillä on ollut aurinko jo kaverina, joten eiköhän nautita siitä ja ulkoilla niin jaksaa pimeät illat!

2 kommenttia:

  1. Hyvä talonmies! Ei oo muuten Mstä kuulunu mitään, kai ne siellä hyvin porskuttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan viestiä sille! :) Tänään mennään Heinin kanssa yöksi sinne.

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)