19. tammikuuta 2014

Sunnuntai-intoa parhaimmillaan


HUOMENIA!

Tänään on aamusta saakka ollut semmoinen lapsenomainen kutitus mahassa siitä mitä tänään tulee tapahtumaan. Mitään en ole sopinut kyllä enkä tiedä tapahtuuko tänään jotain jännää, mutta jotenkin sitä odottaa tämän päivän tapahtumia innolla. Luulen, että se johtuu tästä kelistä ja siitä että saadaan pitkästä aikaa nauttia kirkkaasta (ja kylmästä..) sunnuntaista, joka innostaa ulos ja liikkeelle sisällä olemisen sijaan. Katsotaan mitä sitä keksisi vai keksiikö mitään. Salille ainakin suunnistaan pian piiiitkästä aikaa ja sitten päivän ohjelma onkin ihan avoinna. :)
Voi olla, että tämänpäivän ylenpalttinen olo johtuu Miikan intoilusta sillä hän on lähdössä kaverinsa kanssa Nuuksion kiertämään ja grillaamaan. Meidän keittiönpöytä täyttyy koko ajan tarvittavista varusteista ja poika on ihan innoissaan. Rockykin pääsee mukaan ulkoilemaan, mutta Fasu jää kotiin juuri pakkasen vuoksi lepämään lämpimään. Ehkäpä innostus tarttuu siis perheen sisällä ja siksi itsekin intoilen vaikka ihan turhaan? :D

Turhaan tai ei niin tästä tulee ihana sunnuntaipäivä kuitenkin, sen tiedän jo nyt. Toivottelen teillekin oikein mukavaa, aurinkoista ja hyvinvoivaa sunnuntaita! Toivottavasti ainakin arkityöläiset saatte tänään akut ladattua taas uuteen viikkoon niin jaksaa huomenna heräillä uuteen viikkoon levänneenä. Iloista sunnuntaita!

2 kommenttia:

Jätähän viestiä käynnistäsi :)