14. tammikuuta 2014

Pennun ensikosketus lumen kanssa


Meidän pieni Fasu-pentunen näki ensimmäistä kertaa lumen muutama päivä sitten. Hän hämmentyi, haisteli ja hidasteli matkan varrella. Pieni varmasti pohti, mitä tämä outo aine jalkojeni alla oikein on. 


Reissumme Nuuksioon taisi Fasun mielestä olla onnistunut, mutta kylmä ja siksi hän ei kauaa viihtynyt kuvattavana. Ei vaikka miten mairitteli pysymään paikoillaan, huoh. Vaikka mitäs sillä on väliä sillä tärkeintä on, että hauva innostui lumesta ja ymmärsi vihdoin mihin maahan onkaan syntynyt. Odottakaas vaan kun pojan turkki hieman kasvaa niin ei ole kylmyydestä tietoakaan.

                                         Lumiset terveiset Fasulta ja Rockylta! 

4 kommenttia:

 1. Ihanaihanaihana! Voi toista <3 Hahaa! Kun meidä Demi syntyi seitsemän vuotta sitten tammikuussa, se oppi pissaamaan vain hankeen. Sitten kun kevät tuli, se oli ihan ihmeissään että mihin nyt pissat. Etsi aina sen viimeisenkin valkoisen läntin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä haha ihana Demi! :D Kaikkea ne koirat keksiikin. Voi kun meidän pienokainen ymmärtäisi käyttää lenkkejä enemmän pisutarkoitukseen kuin mukavaan ulkoiluun niin ei tarttisi niin ahkerasti vaihdella sanomalehtiä.. Fasuparalla on ollut kyllä ulkona hieman vilpoisaa nyt pakkaskeleillä, Rockylla meni talvi helpommin kun sain sen vasta maalis-huhtikuussa :)

   Poista
 2. No mut nyt näkyy Fasukin paremmin kuvissa :D Ihana talven valo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, näyttää välillä muultakin kun ruskealta pallolta! Saisi mun puolesta aurinkoisia päiviä tulla lisääkin niin pääsis poikia kuvailemaan :)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)