31. tammikuuta 2014

My Friday


Phuuh! What a day!

Tämä päivä on ollut aivan älyttömän pitkä, mutta samalla tosi hauska ja mielenkiintoinen. Olin täyden päivän töissä ja siinä itsessään oli jo tosissaan hommaa sen kiireen perusteella mitä tahtia paahdettiin. Sähköposti oli koko ajan täynnä hoidettavia asioita, puhelin soi ja kollegat huikkaili lisätehtäviä. Eipähän tullut tylsää ;) Tykkään tehdä töitä kevyen paineen alla, mutta pidemmän päälle semmoinen alkaa uuvuttaa. Nyt tietysti on "vastapainona" koulu, mikä helpottaa tai miten sen nyt ottaa, mutta sitten joskus kun sitä täysipainoisesti on työelämässä niin asiaa tulee varmaan enemmän tarkkailtua ja pohdittua. Ihmiselle on kuitenkin optimaalisinta käsittääkseni semmoinen kevyt hoppu tai että on sopivasti koko ajan puuhaa kun taas liika kiire aiheuttaa jo vastareaktion, jolloin moni uupuu tai lamaantuu. Parasta olisi saada aikaiseksi semmoinen itselle sopiva tahti mikä auttaa pistämään parastaan, mutta ei taas toisaalta vie kaikkea energiaa.


Töistä nappasin bussin suoraan salille, jotta pääsin purkamaan loput energiat urheiluun ja aloittamaan viikonlopun rentoutunein mielin. Tein rauhallisen, mutta rankan treenin keskittyen lähinnä reisiin ja takalistoon. Kylläpä tuli kuuma ja kävelin kuin vaakkuva ankka suihkuun. Ei vaan irronnut enempää vaikka kuinka yritti kävellä normaalisti! Kävin pitkästä aikaa salilla saunassakin sillä ajattelin sen tekevän hyvää lihaksille ja mikä tärkeämpää - mielelle. Oli ihana perjantaifiilis siellä saunassa elämää pohtiessa omassa hiljaisuudessaan.Kotiin tullessa ryhdyin heti vessanpesupuuhiin ja siitä sitten leipomaan piirakkaa. Päätin kutsua muutaman läheisen ystävän kilistämään vanhenemistani, joten pitäähän sitä olla puhdas koti ja apetta pöydässä. Onneksi me voidaan jakaa tehtävät kotona, sillä onnistun keksimään aina tuhat ja yksi asiaa tehtäväksi ennen "juhlia". Me ollaan kehitelty vaikka mitä syötävää, joista loput valmistetaan vasta sitten huomenna. Ihan pienellä porukalla ollaan ja enemmän rentoilumeiningeissä, mutta kuitenkin haluan laittaa kodin viihtyisäksi ja tehdä herkkuja pöytään. Pääsehän niitä nimittäin itsekin syömään!Nyt on koirat käytetty iltakävelyllä ja pian saan ottaa piirakan pois uunista. Ensimmäistä kertaa koko päivänä iski kova väsymys, mutta luulenpa, että vielä katson yhden hömppäleffan ennen nukkumaanmenoa. Saapahan aivoja vähän nollattua paremmin viikonloppuun päivän hulinan jälkeen. Eli nyt vanukas jääkaapista tassuun ja sohvalle löhöämään, I so deserve this!

Rentouttavaa perjantai-iltaa ja ihanaa viikonloppua kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Onpa siellä kaunista ja aurinkoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutamaa viime päivää lukuunottamatta täällä on nyt ollut tosi aurinkoista ja nättiä! :) Nyt on onneksi pakkaset hieman laskeneet vaikka näköjään sen myötä tuli sitten myös pilvet ja pieni lumisade. Tämmöstä vaihtelua tämä täällä on!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)