13. tammikuuta 2014

Maanantain flunssaisia kuulumisia


Nuhanenältä terkut moi!

Eihän ne treenit nyt sitten niin putkeen menneetkään enää kun viime viikolla alkoi hiljalleen nousemaan semmoinen olo, että joku pöpö yrittäisi ottaa vallan. Jätin sitten suosiolla torstain treenit väliin ja päätin levätä paljon, jotta tauti saataisiin selätettyä ennen alkuakaan. Muutaman aamun oli kipeähkö olo, joka päivän mittaan aina kuitenkin hävisi ja sunnuntain sainkin viettää ihan normaalissa olotilassa kuvitellen olevani terve kunnes yhtäkkiä maanantaiaamu valkenikin nokka tukossa ja olo sekalaisena. Höh!!Lähdin vielä aamulla luennolle yhdeksäksi, sillä olo ei ollut kuitenkaan ihan kanttuvei, vaan huomatakseni monen muun ihmisen kanssa ettei se luento alakaan vielä tällä viikolla vaan vasta ensi viikolla -great. Päätin sitten käyttää ajan hyödykseni ja sain aamupäivällä ihan yllättävän paljon pieniä asioita hoidettua! :) Fiilis oli siis ihan hyvä tukkoisuudesta huolimatta.


Nyt iltapäivällä olo on jotenkin heikentynyt ja en oikein tiedä mitä sitä tekisi kun ei jaksaisi vaan olla ja möllöttää. Olen melko huono sairastelija kun keksin aina viiden minuutin jälkeen jotain puuhaa ja nousen ylös :D Ei kovin hyvä sillon kun pitäisi levätä. Nyt vähän jännittää aamuinen osatyöpäivä ja sen jälkeinen kandiseminaari, mitkä pitäisi molemmat jaksaa vetää kunnialla läpi. Kumpaakaan en haluaisi peruuttaa vaan ehkäpä sitten vaan vedän kaulahuivin tiukasti ympärille ja nuuskutan menemään. Huomenna olisi illalla vielä Magatreenitkin, mutta heikolta alkaa näyttää. Ärsyttää ehkä niin paljon, että taas kerran jää ne väliin, murrrrr.


Muuten viime päivät on kulunut ihan mukavissa merkeissä, tehty aika perusjuttuja ja hengailtu. Eilen päivällä oltiin koirien kanssa Nuuksiossa kaverin ja hänen koiransa kanssa ulkoilemassa ja illalla sain toisen ystävän kylään leffailemaan ja syömään tietysti vähän irttareita. Tällä viikolla on jo hiljalleen enemmän puuhaa, mutta onneksi ei vieläkään ole mikään kamala kiire ja häsläys. Toki semmoinen aika taas tulee, mutta ehkäpä nyt keväällä saisi itsensä aikataulutettua vielä asteen verran paremmin ja saisi vältettyä ne paniikkikiireet kaiken saralla. :) 

Kuvat on otettu muutama viikko sitten lähtiessämme poikien kanssa käymään jossain ja yllä näkyy hyvin peruskombo mitä on tullut puettua ulos mennessä. Alle laitan villakangastakin ja päälle ihanasti lämmittävän ponchon, jonka päälle voi vielä kietaista kaulahuivin. Clarksin saappaita voinee vielä nyt pakkasellakin käyttää, mutta rusettihanskat joutuvat jäähylle kyllä odottamaan taas lämpimämpiä ilmoja. Katsotaan meneekö siihen viikko vaiko pari kuukautta!

Mitäs muuta, eipä nyt tule mitään mieleen. Aivot on hieman jumissa, mutta toivottavasti pian alkaisivat taas toimimaan normaalisti ja pääsisin salillekin treenailemaan. Raikas on ainakin keli jos ei muuta, niin voidaan käydä käppäilemässä koirien kanssa jos ei sen rankempaa tukkoisena viitsi tehdä. Täällä ainakin on jo lunta, jännää <3

Ps. Olisikohan jo aika vaihtaa banneri?

2 kommenttia:

  1. Paljon paranemisia ja lepoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tosin saisi lähtee samantien pois! Ihan ajanhukkaa niiskutella, tahdon liikkumaan..

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)