20. tammikuuta 2014

Löytöjä alennusmyynneistä


Alennusmyynnit alkaa pikkuhiljaa olla lopuillaan, joten lähdettiin eilen ystäväni kanssa sunnuntain kunniaksi hieman pyörähtämään kaupoilla. En yleensä ole mikään alehaukka ja yritän välttää turhia ostoksia, mutta nyt ajattelin, että olisi kiva hieman tutkailla valikoimia ennen alejen loppumista. Ja hyvä, että käytiin katsomassa, koska niin kivoja juttuja löysin!


Ihan kaikkea en muistanut kuvailla, mutta siis matkaan tarttui yllä näkyvä collegemainen bleiseri, näyttävä kaulakoru, superpehmoinen iso neule (joka on oikeasti enemmän beige kuin vaaleanpunainen) ja musta perushame. Tämän lisäksi bongasin Tiimarista mustan kiiltävän suojapussukan tietokoneelle sekä erilaisia kortteja ja korttimateriaaleja. Siellä oli kaikki -70%, joten vaikka mitä osti niin ei siitä laskusta isoa tullut. Ja kaikki tulevat käyttöön tietysti!Kaulakoru on oikeasti vielä paljon kauniimpi kuin kuvissa, mutta nappasin senkin kuviin mukaan iltahämärästä huolimatta. Sopii varmasti hyvin avonaisen paidan kanssa käytettäväksi tai miksei ihan ylös saakka kiinnitetyn/poolopaidankin kanssa. Luulen, että ensi kesänä se pääsee kunnolla tehokäyttöön vaikka kyllä aion sitä käyttää myös nyt talven aikana. :)

Tämmöisiä ostoksia tuli valittua alennusmyynneistä tällä kertaa. En yleensä seuraa alennusaikoja, joten olen aina ihan hämmentynyt kun uudet alet alkaa uuden sesongin kynnyksellä. :D Kai sitä nykyään tuppaa olemaan enemmän tavaraa alennuksessa kuin normaalihintaisena niin ei niin erota suuria alennusmyyntejä ja sitten taas kaupan omia aleja.

Eilinen oli muuten tosi kiva päivä niin kuin aamulla fiilistelinkin ja ilta huipentui leffan katsomiseen. Pojat olivat aika poikki päivän ulkoilun jälkeen ja siksipä olikin kiva hemmotella isompaa otusta mustikkapiirakalla. Saipahan vähän sitten itsenkin, tietty!

Mitäs tuumaatte, oliko onnistuneita ostoksia teidän mielestänne? :)

2 kommenttia:

  1. Kiva toi karvaneule! Meitsihän kävi aleissa vaan farkkuetsinnöissä, jotka sit löytyi, mut ei olleet halvennuksessa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Perustouhua. No mutta olit etsimässä niitä farkkuja muutenkin niin ei se haittaa. Kyse ei ollut mitään spontaanivedosta kuitenkaan! Uusi karvaneule on kyllä niin mukava päällä ja tosi lämminkin. Sopii täydellisesti näihin pakkaskeleihin :)

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)