10. joulukuuta 2013

Tiistaiaamun kuulumisia


Huomenta!

Tänään meillä on kotona jännittävä päivä tiedossa sillä näyttäisi siltä, että meidän parvekepressut lähtevät tänään! Ja tämä siis tarkoittaa sitä, että meidän kodista näkisi pian ulos ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen! :)) Voi että se olisi kivaa ja samalla ei voi millään uskoa sitä. Johan tätä ollaan odotettukin. Odotellaan ja katsellaan, mutta tämän viikon aikana vähintään sen pitäisi ilmeisesti tapahtua, että katsellaan nyt millä tahdilla raksamiehet saavat urakkaa edistettyä ja näin. Kaikenlaista kolinaa kuuluu kyllä tuosta seinän takaa tälläkin hetkellä, että lupaavalta vaikuttaa. Sittenhän siitä pitää vielä se koko metallihökötys purkaa, mutta kunhan edes näkisi ulos niin tänne kopperoon saisi enemmän valoa ja joulutunnelmaa!

Muuten tänään itselläni on puuhapäivä tiedossa: on opiskelua, on asioiden hoitamista, on treeniä ja ystäväkin tulee käymään meillä pikkuista kattomassa. Monta asiaa on tässä viimeisten opiskelujen ohella jäänyt rästiin, jotka ajattelin nyt aamusta hoitaa ja sitten keskittyä lukemiseen. Pitäisi esimerkiski kampaaja vihdoin varata ja napsaista ihan vaan huonot latvat pois, mutta sekin on näköjään tuntunut liian työläältä, että olisi ehtinyt tehdä ;)Nyt juon täällä aamukahvia blogien ääressä ja otan hieman aamupalaa niin jaksaa alkaa puuhiin ja lähteä sitten myös lähikirjastoon lukemaan. Jotenkin on sellanen fiilis, että tästä päivästä tulee tehokas, joten toivotaan tämän pitävän paikkansa! 11 päivää - 3 tenttiä, 1 essee ja kirjanpidon laskuja. Jokainen hetki on nyt otettava käyttöön niin pitkälle kun pystyy ja sen on sitten riitettävä. Viikonloppuna otan tosin kummipojan vuorokaudeksi hoitoon ja lauantaina meillä on muutaman entisen työkaverin kanssa rauhalliset kotipikkujoulut, joten ihan en kerkeä nörtähtämään kunnolla, mutta kaiken muun ajan voin sitten käyttää siihen.

Jos teillä on muuten jotain ajatuksia mistä haluaisitte kuulla tai nähdä kuvia niin heitelkää ehdotuksia! :) Tässä hulinan keskellä kun ei kovin innovatiivinen kerkeä millään olemaan niin ehdotukset ovat toivottuja, jos jotain mieleen juolahtaa.

Energistä ja tehokasta päivää sinnekin!

4 kommenttia:

 1. Vielä jaksaa painaa ;) Ahkeruus palkitaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, toivottavasti tontut näkee tämän touhotuksen ja muistaa sitten aattona, hihi! ;) Eniten toivon kyllä rauhaa ja lepoa läheisten keskellä ja tietysti paljon hyvää ruokaa. Tsemppiä sinnekin joulunaluskiireisiin! :)

   Poista
 2. Tsemppiä loppurutistukseen! Siskoshan aikoinaan kävi tenttimässä kiireen tullen kolme tenttiä päivässä, voihan :D Ei kyllä kaikkialla varmaan ees menis semmonen järjestely läpi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha herranjumala ei riittäisi kyllä tämän tytön älykkyys ihan tommoiseen suoritukseen! :D Apua. Kaikkea sitä ihmiset tekeekin, mutta tietysti riippuu ihmisestä kenelle sopii mikäkin ja mitkä tavoitteet siitä tentistä on. Saa tulla toki avuksi tentteihin, jos aikaa löytyy ;)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)