1. joulukuuta 2013

Siipien helinää 1v!


Meidän Fasu-pentu päätti muutama päivä sitten ettemme me tarvitse enää läppärin laturia ja popsi sitä sitten välipalaksi. Läppärivanhuksemme ei kestä ilman johtoaan yli puolta tuntiakaan, joten tästä syystä täällä on nyt sitten hieman hiljaisempaa. Tällä hetkellä kirjoittelen kirjastosta, johon tulin katsomaan erästä koulutehtävää ennen päivän synttärijuhlia.

Tarkoituksena olisi näyttää tällä muutamaa Hampurin ostosta sekä vilauttaa saamaani suklaakalenteria, mutta katsellaan missä vaiheessa pääsen nämä toteuttamaan. :) Uutta johtoa etsimään siis!!

Tänään on muuten Siipien helinää -blogini 1- vuotispäivä -onpas aika jo hurahtanut. Ensimmäisestä postauksesta ollaan päästy jo pitkälle ja tuntuu ainakin, että ehkä sitä on jotain kuvaamisestakin oppinut. Alunperin tästä piti tulla vain vaihtoajasta kertova blogi, mutta nyt sitä on tullut jatkettua jo melkein saman ajan verran. Katsotaan mihin tie vie, mutta ainakin toistaiseksi tätä on ollut mukava kirjoitella. :) Kiitos siis teille, jotka tätä ovat seuranneet ja erityiskiitos vielä kommenteista, niiden lukeminen on aina yhtä ihanaa puuhaa.

Mukavat sunnuntait siis teille ja nauttikaa joulukuun ensimmäisestä päivästä! <3

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja kiva kun olet mukana Ansku! :)

   Poista
 2. Noniin onnea blogi ja hyvää virallista joulunodotusta, täälläki aukes jo Fazerin suklaakalenteri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja samoin sinne! :) Täälläkin on maisteltu jo Minni Hiiri- kalenterista suklaata ja availtu kuvakalentereja. Aika kivaa!!

   Poista
 3. Fasu tiesi saavansa enemmän huomiota jos läppäri eliminoidaan ;) Kohta varmaan mun poikaystävä pureskelee mun läppärin johdon saadakseen enemmän huomiota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :D Hyvin toimii.. Suosittelen virikkeitä asian välttämiseksi, pieni muiskaus silloin tällöin niin ei teilläkin ole läppäri pimeänä ;)

   Poista
 4. Wautsi Rosi! Onnea Blogille oli hauska nähdä taas sunnuntaina!

  Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vain, nopeasti on jo vuosi hurahtanut! :) Oli tosi kiva nähdä teitä kaikkia ja itse asiassa tarkistin, että ensi sunnuntai käy myös! Eli voitaisiin mennä vaikka kaikki Malinille, kun siellä lienee viihtyisämpää tällä hetkellä niin tulet kun kerkeät kampaajalta. Me saatetaan puppejen kanssa mennä jo vähän ennen kun pääset :)

   Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)