22. joulukuuta 2013

Joulutonttuiluja ja kimaltavia kynsiä


Enää kaksi yötä jouluun! :) Tämä joulupukin pieni apulainen on ainakin ollut melko ahkerana, ihan jopa lomallakin. Päivät täyttyvät ihan itsestään koko ajan ja tehtävälista kasvaa aattoa kohden. Nämä päivät ovat toisaalta ne ihan parhaat, koska jännitys kasvaa hiljalleen!

Kuitenkin olen pyrkinyt pitämään itseni rauhallisena ja siirtää mahdollisimman paljon tekemistä vasta sitten joulun jälkeisiin päiviin, jolloin lomailu edelleen jatkuu. Jotenkin sitä tulee semmoinen tarve tehdä kaikki ennen joulua ihan kuin se elämä siihen loppuisi. Monesti tuntuu myös, että "pitäisi" treffata kaikki kaverit joulukahvin merkeissä ennen aattoa vaikka ei olisi vuosiin edes vaihdettu lahjoja. Hassu tapa, jotenkin sitä kokee sen jouluntoivotuksen niin merkityksellisenä. Tänä vuonna mieluummin siirrän tapaamisen suosiolla välipäiviin silloin varsinkin, jos sillä päivällä ei loppujen lopuksi niin väliä ole. Lapsille toki jaan lahjat ihan hyvissä ajoin ennen aattoa, mutta ehkä ne joulukahvit voi juoda muiden kanssa joulunkin jälkeen? Itse ainakin jouluihmisenä haluan pysyä siinä ihanassa tunnelmassa mahdollisimman pitkään kunnes loppiaisen aikoina on pakko luovuttaa ja suunnata katse uuden vuoden kujeisiin.
Sain tänään vasta vihdoin laitettua kynnetkin joulukuntoon ja nyt niillä kehtaa sitten taas mennä tonttuillen. Blogeista inspiraatiota saaneena lakkasin ensin koko kynnen tummanpunaisella ja sitten kynnet päät rennoilla otteilla kultaisella kimalteella. Tosi kivat tuli omasta mielestäni, mitäs pidätte? Joko siellä on joulukynnet kuosissa? ;)

Tänään lähdetään vielä salille treenailemaan ja sieltä menen suoraan ystävälleni saunomaan ja katselemaan ilmesesti jotain leffaakin, ihanan rentouttava ajatus. :) Sitten huomenna käydään äidin kanssa jossain joulukaupassa ja täytyy kaikki viimeiset joululahjat laittaa kuntoon. Pian onkin sitten jo aatonaatonilta, jolloin mahdollisesti jo siirrytään äidin luo jouluhuomaan. Muutama päivä vierähtääkin siellä hengaillessa ja joulusta nauttiessa. Tavallaan odotan jo joulupäivääkin, jolloin voi vaan olla ja möllöttää (ja syödä suklaata). Kova tohina on ihan kivaa, mutta niin on ihan vain oleskelukin!

Ihanaa sunnuntai-iltaa ja joulunodotusta sinne, enää muutama yö! <3

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkäsin itsekin vaikka ylläpito vähän viekin aikaa.. :) Ehkäpä uudeksi vuodeksi voisi laittaa samalla tyylillä, mutta vaalealla/tummalla pohjalla!

      Poista

Jätähän viestiä käynnistäsi :)